Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Eylül 2021 09:50

Beşiktaş, Ajax deplasmanına çıkıyor

Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçında Borussia Dortmund'a evinde 2-1 olan temsilcimiz Beşiktaş, Hollanda temsilcisi Ajax’a konuk oluyor.

Beşiktaş, Ajax deplasmanına çıkıyor
Beşiktaş,Ajax,,şampiyonlar ligi,

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ikinci maçlar bugün oynanacak müsabakalar ile başlayacak. Temsilcimiz Beşiktaş, Hollanda’nın Ajax ekibiyle deplasmanda karşı karşıya gelecek. Amsterdam'daki Johan Cruyff Arena'daki karşılaşma, TSİ 19.45'de başlayacak. Mücadeleyi Fransa Futbol Federasyonundan Benoit Bastien yönetecek. Beşiktaş, C Grubu'ndaki ilk maçında Almanya temsilcisi Borussia Dortmund'a evinde 2-1 mağlup oldu. Ajax ise deplasmanda Portekiz'in Sporting Lizbon'u 5-1 yendi.

SAKATLIKLAR PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Sakatlıklarla boğuşan Beşiktaş'ta Domagoj Vida, Welinton, Atiba Hutchinson, Georges-Kevin N'Koudou, Rachid Ghezzal, Mehmet Topal, Miralem Pjanic, Cyle Larin, test sonucu pozitif çıkan Montero ve tedbir olarak Hollanda'ya götürülmeyen Alex Teixeira ile Necip Uysal maç kadrosunda yer almıyor.

MUHTEMEL 11’LER

Ajax: Pasveer; Mazraoui, Timber, Martinez, Blind, Gravenberch, Alvarez, Anthony, Berghuis, Tadic, Haller
Beşiktaş: Ersin, Rosier, Serdar, N'Sakala, Rıdvan, Josef, Oğuzhan, Salih, Kenan, Gökhan, Batshuayi

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...