Tgrt Haber
28 Şubat 2014 08:55

Beşiktaş Antalyaspor maç kadrosu muhtemel ilk 11'ler

Spor toto süper lig 23. haftasında bu akşam Beşiktaş Antalyaspor ile karşılaşacak.

Beşiktaş Antalyaspor maç kadrosu muhtemel ilk 11'ler
Beşiktaş Antalyaspor maçı, hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta, beşiktaş antalyaspor muhtemel 11'ler,

BJK Antalya maçının ayrıntıları burada olacak. Bakalım nefesleri kesecek mücadeleyi kim kazanacak. Antalya'da dişli takım kara kartal durulmak bilmiyor. Beşiktaş Antalyaspor maç kadrosu muhtemel ilk 11'ler. BJK Spor toto süper lig'de Şampiyonluğa adım adım giden takımlar rekabeti zirvede yaşamaya devam ediyorlar. Bir yandan orta sıralarda bulunan takımlar UEFA kupası için mücadele verirken, Galatasaray Fenerbahçe ve Beşiktaş şampiyonluk yarışına tutulmuş durumdalar. Bakalım lig'de bu sezon kim şampiyon olacak. Bu akşam 20.00'da kara kartal Antalyaspor'u kendi evinde ağırlayacak.
Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan ve özellikle ligin ikinci yarısında önemli bir ivme kaydederek üst üste galibiyetlerle hedefi için iddiasını arttıran Beşiktaş, Galatasaray yenilgisinin ardından bugün Antalyaspor’u ağırlayacak. Derbide kaybetmesine rağmen lider Fenerbahçe’yle arasında bitime 12 hafta kala sadece 6 puan olan Siyah-Beyazlılar, kritik öneme sahip mücadelede Atatürk Olimpiyat Stadı’nda taraftarı önünde tekrar çıkışa geçmenin planlarını yapıyor. Takımın Hırvat çalıştırıcısı Slaven Bilic, bir yandan oyuncularını bu mücadele öncesinde zafer için motive etmeye çalışırken bir yandan da kadro kurmakta zorluk yaşıyor. Sakatlıkları bulunan Portekizli yıldız Manuel Fernandes ve Oğuzhan Özyakup’un, bu akşamki maça yetişmesi için sağlık heyetini seferber eden Bilic’in, aksi durum için alternatiflerini belirlediği bildirildi. Son dönemde Kara Kartal’ın değişilmez ismi konumunda bulunan Oğuzhan’ın yerini takımın yeni transferi Jermaine Jones’la doldurmayı planlayan Hırvat teknik adamın, sakatlığı nedeniyle maç kadrosundan çıkartılan Gökhan Töre’nin yerine ise Ömer Şişmanoğlu’na forma vereceği bildirildi.
Kara Kartal’ın başarılı çalıştırıcısı Slaven Bilic, bu akşamki mücadele öncesinde oyuncularıyla yaptığı toplantıda, puan kaybına tahammüllerinin olmadığını söyledi. Lider Fenerbahçe’yle 6, ikinci Galatasaray’la da 2 puan farklarının olduğunu hatırlatan Bilic’in, “Kritik bir süreçten geçiyoruz. Antalyaspor’u devirip yeni bir kazanma serisine başlamamız gerekiyor. Puan farkı bu kadar yakınken kapatmamız bizim için çok önemli” diyerek oyuncularını uyardığı bildirildi.
TAKIMLARIN MUHTEMEL 11'LERİ
BEŞİKTAŞ: Tolga, Dany, Franco, Ersan, Motta, Ömer, Hutchinson, Veli, Jones, Olcay, Almeida
MP ANTALYASPOR: Hakan, Koray, Emre, Giray, Musa, Vederson, Serkan, Emrah, Murat, Enoh, Diarra
STAT: Atatürk Olimpiyat
SAAT: 20.00

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...