Tgrt Haber
27 Nisan 2016 17:06

Beşiktaş antrenmanında gerginlik

Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdüren lider Beşiktaş'ın antrenmanı gergin geçti. Olcay Şahan ile Tolgay Arslan arasındaki tartışma büyümeden önlendi.

Beşiktaş antrenmanında gerginlik
beşiktaş,antrenman,

Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdüren lider Beşiktaş'ın antrenmanı gergin geçti, Olcay Şahan ile Tolgay Arslan arasındaki tartışma büyümeden önlendi.
Siyah-beyazlılar, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında, 30 Nisan Cumartesi günü evinde Kayserispor'la yapacağı maçın hazırlıklarına devam etti.
BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanın ilk bölümündeki pas çalışması sırasında Olcay Şahan ile Tolgay Arslan kısa süreli gerginlik yaşadı. Kafa kafaya gelen iki oyuncudan Tolgay Arslan, kafasıyla Olcay Şahan'ı itti. Olcay Şahan bu harekete karşılık vermezken, hemen ardından gelişen bir pozisyonda Tolgay Arslan, milli futbolcuya bu kez sert harekette bulundu. Olcay Şahan, takım arkadaşına yine karşılık vermeyerek, gerginliğin büyümesini önledi.
Oğuzhan korkuttu
Antrenmanda sağ ayak bileği burkulan Oğuzhan Özyakup saha içindeki tedavisinin ardından sahayı terk ederken, milli oyuncunun önemli bir sorununun olmadığı ve tedbir amacıyla çalışmaya devam etmediği belirtildi.
Sağ kalça adalesindeki ağrı nedeniyle dün yapılan antrenmana katılmayan Kanadalı futbolcu Atiba Hutchinson, bugünkü idmanda da yer almadı.
Çiftetelli ile ceza
Bu arada, ısınma hareketleriyle başlayan idmanında eğlenceli anlar da yaşandı. Top kapma çalışması sırasında boşta kalan Necip Uysal ve İsmail Köybaşı, çiftetelli oynatılarak cezalandırıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...