Tgrt Haber
27 Temmuz 2021 14:40

Beşiktaş Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta başlayacak?

Süper Lig’in son şampiyonu Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Başakşehir ile hazırlık maçına çıkacak. “Beşiktaş Başakşehir kadrosu, Beşiktaş Başakşehir maçı hangi kanalda yayınlacak?” gibi soruların cevabı aranıyor.

Beşiktaş Başakşehir maçı hangi kanalda, saat kaçta başlayacak?
beşiktaş başakşehir maçı hangi kanalda,,beşiktaş hazırlık maçları 2021,

Mehmet Topal, Salih Uçan ve Kenan Karaman gibi transferlerle kadrosuna yenilik katan Beşiktaş, Başakşehir’le karşılaşacak. Futbolseverler, söz konusu karşılaşmanın hangi kanalda, saat kaçta başlayacağını merak ediyor.

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını Nevzat Demir Tesisleri’nde sürdürüyor. İlk hazırlık maçına çıkacak olan Beşiktaş’ın yeni transferleri değerlendirmek adına kadroda yenilik yapması bekleniyor. Başakşehir ise 3 gün önce Trabzonspor'la yaptığı hazırlık maçında 0-0 berabere kalmıştı. Başakşehir bu maç ile Beşiktaş'ı mağlup edip moral depolamak istiyor. 

BEŞİKTAŞ BAŞAKŞEHİR MAÇI NE ZAMAN YAPILACAK?

Beşiktaş - Başakşehir hazırlık maçı, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılacak. Söz konusu karşılaşma, 27 Temmuz Salı günü saat 19.00’da başlayacak. Kulübün yaptığı açıklamaya göre, karşılaşma basın mensuplarına kapalı olarak gerçekleştirilecek.

BEŞİKTAŞ HAZIRLIK MAÇLARI 2021

Siyah Beyazlı ekip, 24 Temmuz - 4 Ağustos tarihleri arasında İspanya’da 3 hazırlık maçı oynamayı planlamıştı. Ancak koronavirüs vakalarındaki artış nedeniyle İspanya kampı iptal edilmişti. İlk maçını Başakşehir ile yapacak olan Beşiktaş, daha sonra 31 Temmuz Cumartesi günü Kayserispor'la hazırlık maçı yapacak. Siyah Beyazlı ekip, 3. hazırlık maçını ise 6 Ağustos Cuma günü Süper Lig'in yeni ekibi Adana Demirspor'la yapacak.

BEŞİKTAŞ’IN YENİ SEZON HAZIRLIKLARI

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını dün sabah idmanıyla sürdürdü. Siyah-Beyazlı kulüp, internet sitesinden yaptığı açıklamaya göre, teknik direktör Sergen Yalçın yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan antrenman yaklaşık 1,5 saat sürdü. Söz konusu antrenman; ısınma, istasyon koşuları ve açma germe çalışmalarıyla başladı. Pas, 5’e 2 çalışması ile istasyonlardan oluşan parkurda kondisyon koşuları ile süren idman, taktik programının yer aldığı çalışmalar ve yarım sahada yapılan taktik maçı ile tamamlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...