Tgrt Haber
23 Ekim 2017 19:12

Beşiktaş, Başakşehir'den 1 puanı son anda kaptı

Süper Lig'de 3 haftadır galibiyet yüzü göremeyen Beşiktaş, Medipol Başakşehir''den de çelme yedi.

Beşiktaş, Başakşehir'den 1 puanı son anda kaptı
başakşehir,beşiktaş

Süper Lig'in 9. haftasında Beşiktaş evinde Başakşehir'i ağırladı. Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin berabere sonuçlandığı haftada mutlak kazanmak isteyen Siyah-beyazlı ekip, 3 haftalık galibiyet özlemini sonlandırmak için maça çıktı.

İLK YARIDA GOL OLMADI

Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında Başakşehir karşısına UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Monaco maçına göre tek değişiklikle çıktı. Siyah-beyazlı ekipte, Gençlerbirliği mücadelesinde kırmızı kart gören ve cezalı duruma düşen Babel, zorlu Başakşehir karşılaşmasında forma giyemedi.

Şenol Güneş, bu oyuncunun yerine bir başka Hollandalı isim Lens'i görevlendirdi. Lens, cezalı oyuncuların yokluğunda üst üste 3 maçta ilk 11'de oynama fırsatı buldu. Genelde sağ kanatta görev alan Lens, Babel'in yokluğunda orta sahanın solunda görev yaptı.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin 0-0 sonuçlandığı  haftada kazanarak zirveye yaklaşmak isteyen iki takımın mücadelesinde ilk yarıda gol olmadı.

FREİ'YA TOSİC CEVAP VERDİ

Maçın son bölümü nefesleri kesti. Bir dönem Beşiktaş'ta oynayan Kerim Frei'ın 89. dakikada attığı golle Başakşehir 1-0 öne geçti. Bu gole 90+2'de Tosic cevap verdi ve maç 1-1 sona erdi.

Bu skorun ardından galibiyet hasreti 4 maça çıkan Beşiktaş haftayı 15 puanda kapattı. Medipol Başakşehir ise 17 puana çıktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...