Tgrt Haber
03 Temmuz 2020 14:39

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi TGRT Haber’de soruları cevapladı

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi TGRT Haber’in canlı yayınında Sabri Ugan’ın konuğu oldu. Gündemde merak edilen sorulara içtenlikle cevap verdi.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi TGRT Haber’de soruları cevapladı
sabri ugan,beşiktaş

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi TGRT Haber’in canlı yayınında Sabri Ugan’ın konuğu oldu. 

 

S.U Ahmet Nur Çebi bilerek bakarak hesaplayarak geldi ama hesaplamadıkları nelerdi?
A.N Ç.  Şuan kulübü zor yönetmemizin sebeplerinde bir tanesi bankalarla yapılmış olan sözleşmelerin konsorsyum bankarıyla Beşiktaş’a çok ağır bir yük getirmiş olması. Bu bankaların kusuru değil tekrar söylüyorum. Bankalara binlerce kere teşekkür ediyorum.  Eğer o bankalar o yardımları yapmamış  olsalardı bugün bu kulüpler ayakta olmayacaktı. Sadece Beşiktaş için söz konusu değil bu. Bütün Süper Lig’dekiler dahil yapılmış bir konsorsyum bankarı sözleşmeleri var borçları yapılandırma diye.
Birileri bana diyor ki ya niye geldin niye eskiden bahsediyorsun niye geçmişten bahsediyorsun sen bilerek gelmedin mi? Ben  2 yıl evvel ayrıldım 2 yıl içerisinde bir kulüpte çok şey değişebilir. Ben kulüpte bulunduğum son 6 ay bir sene içerisinde zaten kulübün içerinde adımız vardı bizi dışarda bıraktılar diye anlatıyoruz. Bankaların önümüze koymuş olduğu sözleşmede gelirlerimiz ve bundan sonra doğacak olanlarda bankalara temmihli. Bizde bankalara diyoruz ki Biz eğer bir şeyler alıp faaliyetlerimizi sürdüremezsek gelir doğmaz gelir doğmadığı takdirde de size bir borç ödeme imkanımızda olmaz. Dolasıyla bu bizim beraber bir sorunumuz biz hem camiaya yaşatalım hem bu borçları zaman içerisinde yayalım ödenecek halde yapalım diye çalışmalarımız devam ediyor. 
Bir defa bankaya imzalanmış sözleşmeyi ben bilerek gelmedim. Neden bunlar özel sözleşmeler iki kurum arasında yapılmış piyasa bilinmez Kamuoyuna açıklanmaz. Banada açıklanmadı. Eski Başkan başkanlığını sonlandırma kararı aldığında ben Beşiktaştaki durumun bıraktığım tarihlerdeki gibi ekonomik anlamda büyük sıkıntılar olduğunu biliyordum. Tüm gelirlerin bankaya temlik edilmiş haliyle işleyemez hale geldiğini geldiğimde öğrendim. Gelirler bankada parayı verin diyoruz. Yok diyor borcunuz var. Bir yere bir sponsorluk alıyorsunuz diyorlarki oda hayır bizim diyorlar. Bu kısmını bilmeyerek geldim. Bilsem de bilmesem de Beşiktaş’ı kimse bırakmaz.


BENİ SUSTURAMAYACAKLAR
Bu camiaya yapılmış olan yanlış uygulamaları yanlış yönetim şeklini anlatmalıyım ki yeni gelenler ve bizler tekrar bu hataları yaparak kulübümüze daha da çıkmaza sokmayalım. Beni susturamayacaklar
S.U Siz seçimden önce denetleme vaad etmiştiniz hatta denetlemenin bir süresi vardı hayır dediniz daha uzun olmalı Beşiktaşlı camia bunun sonucunu öğrenebilecek mi?
A. N.Ç Kovid’den dolayı bu gecikti. Ben çıkacak bu sonuçların gerçekten ne çıkacağını bilmiyorum 
Sayın Serdar adalı benim rakibimdi kalktı dedi ki ben 7 yılı denetleteceğim dedi Bende denetleteceğim  hatta 3 yılda ben ekleyeyim 10 yıl denetleyeceğim. dedim  
S.U. Bu ekonomik şartlarda yapabilecek misiniz?
Beşiktaş camiası bağış kampanyasına girdiğinden beri özellikle taraftarıyla bir hafta 10 gün içerinde 300 bine yakın sms gönderdi. Benim için manevi anlamda çok önemli  bu birlikteliği gösteriyorlar. 
S U. Beşiktaş Şampiyonluk için kadro kuracak mı?
A.NÇ. Biz şampiyonluk için kadro kuracağız. Hocamızın bu söylemi doğru. İyi olmayan gençlerle ben genç diye takım yapmam muhteşem bir cümle bu. Ama iyilerini yetiştireceğiz biz. Biz sonuç itibarıyla yarışan bir takım yapacağız. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...