Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
09 Haziran 2021 09:01

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den taraftara müjde

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’den taraftarları sevindirecek haber geldi. Çebi, Şampiyonlar Ligi için çok iyi bir golcü alacaklarını duyurdu.

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'den taraftara müjde
beşiktaş,ahmet nur çebi,transfer,süper lig,Kolo Muani,Teemu Pukki

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi taraftarları sevindirecek açıklamalarda bulundu.

İlk imzayı Sergen Yalçın’a attırmak istediklerini belirten ve Sergen Yalçın’la çalışmak istediğini Siyah-Beyazlıların Başkanı Çebi, “Onun da bizimle çalışmak istediğini düşünüyorum." dedi.

Başkan Çebi, Suudi Arabistan'a transfer olan Aboubakar'la ilgili ciddi pazarlıklar yaptıklarını ama sonuca ulaşmadıklarını belirtti. Şampiyonlar Ligi’nin çok önemli olduğunu vurgulayan Çebi, “Bu yüzden çok iyi bir golcü transferi yapacağız. Federasyondan limitler konusunda anlayış bekliyoruz" dedi.

LİSTEDE MUANI VE PUKKI VAR

Beşiktaş’ın golcü transferi listesindeki futbolcu sayısı ikiye düştü. Norwich’ten Teemu Pukki’yi ve Nantes’tan Kolo Muani listesine alan Beşiktaş, iki oyuncuyla temaslara başladı. Geçtiğimiz sezon Fransa Ligi’nde oynayan 22 yaşındaki Muani, 37 maçta 9 gol, 8 asistlik performans sergiledi. Genç oyuncu Türkiye’de oynamaya sıcak bakıyor. Norwich’in Premier Lig'e dönmesine önemli katkı sağlayan Pukki ise geçen sezon 39 maçta 26 gol ve 4 asistle oynadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...