Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
21 Haziran 2014 11:31

Beşiktaş bombayı patlattı! 1 yıllık sözleşme imzaladı...

Dış transferde Cenk Tosun dışında suskun kalan Beşiktaş, atağa kalktı ve uzun bir süredir peşinde olduğu Mitroglou'da mutlu sona ulaştı...

Beşiktaş bombayı patlattı! 1 yıllık sözleşme imzaladı...
beşiktaş, transfer, kostas mitroglou

Kartal, 'Mitrogol' ve 'Tetikçi' lakapları ile tanınan ve geçen sezon ortasında Yunan ekibi Olympiakos'tan Fulham'a transfer olan Kostas Mitroglou'ya imzayı attırdı. Siyah-Beyazlılar, teknik direktör Slaven Bilic'in ısrarla istediği ancak menajerin fazla para istemesi nedeniyle geçtiğimiz günlerde geri adım attığı Yunan golcünün kulübü Fulham ile 1 yıllık kiralama konusunda el sıkıştı. Oyuncuyu da her konuda ikna eden Kartal, Mitroglou'nun menajerinden mutlu haberi aldı. Yunanistan Milli Takımı ile Dünya Kupası'nda olan 26 yaşındaki golcüye imzayı attıran menajer, sözleşmeyi Beşiktaş'a faksladı. Geçtiğimiz sezon Premier Lig'e veda eden ve yıllık 2.5 milyon Euro kazanan Mitroglou'yu yüksek maliyeti nedeniyle elden çıkarmak isteyen Fulham transfere onay verdikten sonra, yıldız golcü kendisini 1 yıllığına Beşiktaş'a bağlayan sözleşmeyi imzaladı. Siyah-Beyazlılar, Mitroglou'ya Fulham'da aldığı ücretin aynısı olan 2.5 milyon Euro ödeyecek. Kartal, yeni transferi Mitroglou'yu pazartesi günü açıklamayı planlıyor. (Kaynak: Habertürk)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...