Tgrt Haber
25 Ağustos 2017 11:46

Beşiktaş, Bursaspor ile karşı karşıya geliyor

Beşiktaş, Süper Lig’in 3. haftasında sahasında oynayacağı Bursaspor ile 97. kez karşı karşıya gelecek. Oynanan 96 mücadelede siyah-beyazlılar 44 galibiyet alırken, Bursaspor ise 16 kez kazandı.

Beşiktaş, Bursaspor ile karşı karşıya geliyor
beşiktaş,,bursaspor,,randevu,

Süper Lig’in 3. haftasında Beşiktaş, yarın saat 19.45’te sahasında Bursaspor ile karşılaşacak. Siyah-beyazlılar, geride kalan 2 haftada; 1 beraberlik ve 1 galibiyet alarak 4 puanla 3. sırada yer aldı. Bursaspor ise 1 galibiyet ve 1 mağlubiyet ile 9. sırada bulunuyor.

97. randevu

Beşiktaş ile Bursaspor, ligde 96 kez karşı karşıya geldi. Bu mücadelelerden 44 kez galibiyet yaşayan taraf siyah-beyazlılar olurken, 16 mücadeleden de Bursaspor galip ayrıldı. 36 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.
Ligde Bursaspor ile oynadığı son 8 maçta 8 galibiyet alan Beşiktaş, iki takım arasındaki en uzun galibiyet serisini de elinde bulunduruyor. Siyah-beyazlı ekip 96 maçta kalesinde 85 gol görürken, buna karşılık yeşil-beyazlıların filelerini 131 kez havalandırdı. Kartal, geçen sezon oynanan mücadelelerde sahasında 2-1, deplasmanda da 2-0’lık skorlarla kazanmıştı.

İlk gol Pepe'den

Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan son şampiyon Beşiktaş, yeni sezon hazırlıkları kapsamında yıldız transferlerle kadrosunu güçlendirdi. Savunmaya Pepe ve Medel takviyeleri yapılırken, İspanyol oyuncu Alvaro Negredo, Cenk Tosun’un yeni partneri olmuş oldu. Ligde geride kalan 2 haftada yeni transferlerden Pepe en çok süre alan oyuncu oldu. Performansını ilk hafta Antalyaspor galibiyetinde attığı bir golle süsleyen Pepe, bu sezon Vodafone Park’ta bu sezon ilk golü atan oyuncu olmuş oldu.

Vodafone Park avantajı
Beşiktaş, iç saha karşılaşm
alarını avantaja çevirerek, galibiyet sayısında rakibine üstünlük sağladı. Siyah-beyazlı ekip, Vodafone Park’ta oynanan 46 mücadelede 26 galibiyet alırken, Bursaspor da İstanbul’da 4 galibiyet elde etsin. 16 karşılaşma da beraberlikle sonuçlandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...