Tgrt Haber
15 Eylül 2021 06:57

Beşiktaş devler sahnesinde

3 yıl aradan sonra Şampiyonlar Ligi'ne dönen Beşiktaş saat 19.45'te Alman temsilcisi Borussia Dortmund'u ağırlayacak. Beşiktaş devler ligine iyi sonuç alarak güzel bir başlangıç yapmak istiyor.

Beşiktaş devler sahnesinde
Beşiktaş,Şampiyonlar Ligi

Beşiktaş UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu ilk maçında bu akşam Almanya temsilcisi Borussia Dortmund ile karşı karşıya geliyor. Vodafone Park'ta oynanacaj mücadele 19.45'te başlayacak. Maçı İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz yönetecek. Karşılaşma Exxen dijital platformundan canlı yayınlanacak. Üç yıllık aranın ardından yeniden Şampiyonlar Ligi'nde boy gösterecek Beşiktaş'ta sakatlığı bulunan Umut Meraş, Vida ve Teixeira forma giyemeyecek

Muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Wellinton,Montero, N'Sakala, Atiba,Josef, Ghezzal, Pjanic, Larin, Batshuayı

B.Dortmund: Kobel,Guerreıro, Akanjı, Hummels,Meunier, Dahoud, Bellingham,Witsel,Reus,Malen,Haaland, 

"ÜMİDİMİZ VAR, HEYECANLIYIZ"

Beşiktaş Teknik Direktörü Yalçın, Borussia Dortmund ile karşılaşacakları maça ilişkin, "Mücadele eden, savaşan, temaslı oynayan, kazanmak için her şeyi yapan bir oyuncu grubu göreceksiniz". dedi. BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Yalçın, "Oynayacağımız organizasyon futbolun en üst seviyesi. Özellikle Beşiktaş olarak böyle bir organizasyonda olduğumuz için çok heyecanlıyız ve mutluyuz. Hedefimiz, mümkünse grupta ilk iki içinde olmak. Bunu yaşamak istiyoruz. Çok zor bir organizasyonun içinde olduğumuzu belirtmek isterim. Takım olarak iyi bir uyum içinde olduğumuzu, mücadele edebileceğimizi düşünüyorum. Bunu başarmak için oyuncularımla beraber elimizden geleni yapacağımızı düşünüyorum. Bunu birlikte deneyeceğiz. Sonuçlarını da hep beraber göreceğiz. Ümidimiz var, heyecanlıyız. Umarım oyunlar ve skorlar istediğimiz doğrultuda olur." diye konuştu.

Beşiktaş devler sahnesinde

"FAVORİ YOK"

Basın toplantısına katılan siyah-beyazlı futbolcu Josef de Souza, "Şampiyonlar Ligi'nde ülkelerinde şampiyon olan takımlarla oynayacağız. Başa baş mücadele olacak. Biz de iyi takımız ve sahaya kazanmak için çıkacağız. Bugün modern futbolda tek bir takımı favori görmek imkansız. Mücadele eden, beraber hareket eden takımlar maçlarını kazanabiliyorlar. Oynayacağımız maçlarda favori bir takım görmüyorum." açıklamasında bulundu.

Beşiktaş devler sahnesinde

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...