Tgrt Haber
10 Kasım 2019 18:16

Beşiktaş evinde tek golle kazandı

Süper Lig'in 11. haftasında Beşiktaş, Vodafone Park'ta ağırladığı Yukatel Denizlispor'u 71. dakikada Kevin N'koudou'nun ayağından bulduğu golle 1-0 yendi.

Beşiktaş evinde tek golle kazandı
Beşiktaş,Yukatel Denizlispor,Vodafone Park

BEŞİKTAŞ 1-0 YUKATEL DENİZLİSPOR 

90+4' Maç sona erdi. Beşiktaş, Yukatel Denizlispor'u 1-0 mağlup etti.

90' Maçın sonuna 4 dakika eklendi.

86' Beşiktaş'ta Oğuzhan Özyakup oyunda. Diaby oyundan çıktı.

83' Beşiktaş'ta Gökhan Gönül sarı kart gördü.

79' Denizlispor'da Mbamba oyunda. Isaac Sackey dışarı alındı.

76' Beşiktaş'ta Tyler Boyd, Adem Ljajic'in yerine oyunda.

71' Beşiktaş, N'Koudou'nun nefis golüyle 1-0 öne geçti! Sol çaprazda rakibinden sıyrılan Kevin N'Koudou yerden sert bir vuruşla topu ağlarla buluşturdu.

69' Beşiktaş gole çok yaklaştı! Arka direkte topla buluşan Burak Yılmaz önce kontrol etti sonra vuruşunu yaptı. Savunma ayak koydu ve top kornere çıktı.

66' Denizlispor'da Isaac Sackey sarı kart gördü.

63' Denizlispor'da Aissati'nin yerine Hadi Sacko oyunda

62' Beşiktaş'ta Elneny ceza alanı dışından sert vurdu. Savunmaya da çarpan top kaleci Stachowiak'ta kaldı.

60' Beşiktaş'ta Caner Erkin dışarı alındı. Kevin N'Koudou oyunda.

57' Beşiktaş'ta Adem Ljajic sağ kanatta tek başına hareketlendi. Ljajic ceza alanı içine kadar girdi. Vuruşunu yaptı kaleci Stachowiak gole izin vermedi.

48' Caner Erkin etkili bir serbest vuruş kullandı. Kale önünde kimse topa dokunamayınca kaleci Stachowiak topun sahibi oldu.

45' İkinci yarı başladı.

45+2' İlk yarının son düdüğü çaldı. İlk yarıda gol sesi çıkmadı.

45' İlk yarının sonuna en az 2 dakika eklendi.

44' Beşiktaş, Burak Yılmaz'la gole çok yaklaştı! Atiba'dan seken topla ceza alanı içine giren Burak'ın yerden vuruşunu kaleci Stachowiak güçlükle çeldi!

34' Denizlispor tehlikeli bir noktadan serbest vuruş kullandı. Rodallega topu tam köşeye yolladı! Karius'tan nefis bir kurtarış geldi!

28' Beşiktaş'ta Adem Ljajic sol çaprazdan ceza alanı içine girdi. Uzak köşeye şutunu çekti. Kale çizgisine paralel giden top auta çıktı. Beşiktaş gole çok 

26' Beşiktaş'ta Diaby, Gökhan Gönül'den aldığı pasla sağ çaprazdan ceza alanı içine girdi. Burak Yılmaz'a pasını vermek istedi ancak son anda Alanyaspor savunması araya girerek tehlikeyi önledi.

25' Beşiktaş'ta Rebocho sol kantta hareketlendi. Elneny'ye pasını verdi. Elneny bekletmeden sağ ayağının dışıyla topu kaleye yolladı ancak etkisiz bir vuruş geldi.

18' Denizlispor'da Barrow, Gökhan Gönül'e yaptığı müdahale sonrasında sarı kart gördü.

17' Beşiktaş'ta Caner Erkin itirazlarını sürdürünce sarı kart gördü.

16' Sol kanattan gelişen Denizlispor atağında Barrow ceza alanı içine ortasını yaptı. Beşiktaş savunması karşıladı. Dönen topa Sackey çok sert vurdu. Top farklı bir şekilde üstten auta çıktı.

11' Beşiktaş'ta Ljajic sol çizgide kaleye sokulurken yerde kaldı. Beşiktaşlı futbolcular penaltı bekledi. Hakem oyunu devam ettirdi.

5' Beşiktaş orta alanda büyük bir boşluk buldu. O bölgeye hareketlenen Diaby'ye Rebocho pasını verdi. Ancak Barrow, Diaby'yi indirerek hızlı hücum fırsatını engelledi.

1' MAÇ BAŞLADI

STAT: Vodafone Park

SAAT: 19:00

HAKEM: Özgür Yankaya

YAYIN: beIN SPORTS 1

İLK 11'LER

BEŞİKTAŞ: Karius, Gökhan, Vida, Ruiz, Rebocho, Caner, Atiba, Elneny, Diaby, Ljajic, Burak

DENİZLİSPOR: Stachowiak, Tiago Lopes, Sapunaru, Mustafa Yumlu, Bergdich, Murawski, Isaac Sackey, Aissati, Olcay Şahan, Barrow, Rodallega

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...