Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Temmuz 2014 18:02

Beşiktaş-Feyenoord biletleri satışa çıkıyor

Siyah-beyazlıların Hollanda temsilcisiyle 6 Ağustos'ta Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçının biletleri 28 Temmuz'da satışa sunulacak.

Beşiktaş-Feyenoord biletleri satışa çıkıyor
beşiktaş, feyenoord, biletler,

Beşiktaş'ın, Hollanda temsilcisi Feyenoord ile 6 Ağustos Çarşamba günü İstanbul'da oynayacağı UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçının biletleri 28 Temmuz Pazartesi günü satışa çıkarılacak. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak karşılaşmanın biletlerinin pazartesi günü saat 11.00'den itibaren passolig kartı bulunan taraftarlar için passolig web adresinden satışa sunulacağı bildirildi. Passolig kartı bulunmayan taraftarların ise 30 Temmuz Çarşamba günü saat 11.00’den itibaren Vodafone Arena Kombine Satış Merkezi'nden kağıt biletlerini satın alabilecekleri belirtildi.

Beşiktaş-Feyenoord maçı için bir kişi en fazla 2 adet bilet satın alabilecek, bilet kalması durumunda maç günü Atatürk Olimpiyat Stadı gişelerinden satışa devam edilecek.

Maçın bilet fiyatları şöyle:

Batı VIP: 150 TL

Batı Tribün: 75 TL

Doğu Tribün:  50 TL

Kuzey Tribün: 25 TL

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...