Tgrt Haber
01 Aralık 2014 09:12

Beşiktaş Galatasaray derbisi hangi stadda oynanacak?

Yeni Konya Stadı'nda oynanacağı iddia edilen Beşiktaş - Galatasaray derbisinine Olimpiyat Stadı'nın ev sahipliği yapacağı belirtildi.

Beşiktaş Galatasaray derbisi hangi stadda oynanacak?
beşiktaş, galatasaray, derbi, olimpiyat stadı, beşiktaş galatasaray maçı hangi stadda oynanacak,

Beşiktaş’ın A Takım’dan Sorumlu Yöneticisi Mete Vardar, Süper Lig’in 16. haftasında G.Saray ile oynayacakları derbiyi Atatürk Olimpiyat Stadı’nda yapacaklarını söyledi. Bilindiği üzere önceki gün G.Saray Başkanı Duygun Yarsuvat’a “Beşiktaş sizinle yapacağı maçı Konya’da oynamak istiyor. Böyle bir talep gelmesi durumunda tavrınız nasıl olur?” sorusu yöneltilmişti. Yarsuvat ise “Her yer Türkiye’dir. Her yerde oynarız” yanıtını vermişti.  Mete Vardar, G.Saray mücadelesini Konya’da oynama gibi bir düşüncelerinin olmadığını belirtip “Biz bu sezonki derbi karşılaşmalarımızı Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacağımızı sezon başında açıkladık. Bu kararımızda bir değişiklik olmadı. G.Saray derbisini Olimpiyat’ta yapacağız” ifadelerini kullandı. Kaynak: Vatan

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...