Tgrt Haber
05 Şubat 2014 16:27

Beşiktaş, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürdü

Beşiktaş, Spür Lig'in 20. haftasında deplasmanda oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Beşiktaş, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını sürdürdü
BJK Nevzat Demir Tesisleri,gaziantepspor,maç,hazırlıklar,

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Slaven Bilic yönetimindeki antrenman koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Kondisyon ve taktik çalışması yapan siyah-beyazlı futbolcular, streching hareketleri sonrası pas çalışması yaptı. Antrenman çift kale taktik maçının ardından tamamlandı.
Beşiktaş'ın antrenmanına, tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarına devam edilen Tomas Sivok, kaleci Tolga Zengin, Hugo Almeida katılmadı. Ayrıca, bireysel hazırlıklarını sürdüren Necip Uysal ve sol kasığında ağrısı olan, tedbir amaçlı MR çekilecek olan yeni transfer Jermaine Jones da antrenmanda yer almadı. Ersan Gülüm ise antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı.Öte yandan siyah-beyazlı takımda, 4. kaleci olarak antrenmanlarda yer alan A2 takımı kalecisi Emre Tali'nin, A2 futbol takımının Kartalspor ile oynadığı maçta sağ diz çapraz bağlarından sakatlandığı ve önümüzdeki günlerde ameliyat olacağı belirtildi.Beşiktaş, Gaziantepspor maçı hazırlıklarını yarın saat 11.00'de yapacağı antrenmanla tamamlayarak, özel uçakla Gaziantep'e gidecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...