Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
02 Şubat 2022 18:23 - Güncelleme : 02 Şubat 2022 23:16

Beşiktaş Gedson Fernandes’i aldı! Rize’ye kiraya verdi!

Beşiktaş, Galatasaray’ın da gündeminde olan yıldız futbolcu Gedson Fernandes’i kadrosuna kattı. Bonservisi alındıktan sonra Çaykur Rizespor'a kiralanacak olan Gedson, Karadeniz ekibinin formasını giyerek Türkiye'ye doğru yola çıktı.

Beşiktaş Gedson Fernandes’i aldı! Rize’ye kiraya verdi!
Gedson Fernandes

Beşiktaş, Galatasaray’ın da uzun zamandır peşinde koştuğu Gedson Fernandes için sürpriz bir şekilde devreye girdi. Beşiktaş’ın teklifini hem Benfica'ya hem de oyuncuya kabul ederken zorunlu satın alma maddesi nedeniyle Galatasaray transferden vazgeçmişti.

BEŞİKTAŞ’TAN KAP AÇIKLAMASI

Beşiktaş Kulübü, Portekizli orta saha oyuncusu Gedson Fernandes ve kulübü Benfica ile transfer görüşmelerine başlandığını duyurdu. Siyah-beyazlı kulüpten Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) yer alan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Gedson Carvalho Fernandes'in transferi konusunda kendisi ve kulübü Benfica ile görüşmelere başlanmıştır." denildi.

Beşiktaş Kulübü Galatasaray'ın da peşinde olduğu Gedson ile 5 yıllık sözleşme imzalarken yabancı kontenjanı bulunduğu için Rizespor ile yapılan görüşmeler sonucunda bu oyuncu Rizespor'a kiralandı.

Beşiktaş Gedson Fernandes’i aldı! Rize’ye kiraya verdi!

TÜRKİYE'YE FORMA GİYEREK GELDİ

Portekizli futbolcu Türkiye'ye Çaykur Rizespor formasıyla gelirken Karadeniz ekibinin yöneticileriyle Gedson Fernandes'in fotoğrafları Çaykur Rizespor tarafından sosyal medyada paylaşıldı.

ÇAYKUR RİZESPOR'DAN İLK AÇIKLAMA

Karadeniz ekibinin yönetici Selim Selimoğlu ve Gedson Fernandes, Portekiz yolcuğu dönüşünde açıklamalarda bulundu. Selim Selimoğlu, "Değerli Rizesporlular! Hepinizin heyecanla beklediği Gedson Fernandes transferini şu anda Barselona Havalimanında atacağımız imzayla birlikte yapmış bulunuyoruz. Gedson Fernandes ligin ikinci yarısında takımımızın formasını giyecek. Umarım takımımız için hayırlı bir transfer olur" dedi. Gedson Fernandes ise "Herkese merhaba! Geliyorum. Umarım birlikte güzel zaman geçiririz. Yakında görüşme üzere." ifadelerini kullandı.

GALATASARAY SORUSUNA CEVAP VERMEDİ

İspanya’nın Barselona kentinden kalkan özel uçakla saat 21.00’de İstanbul Atatürk Havalimanı’na gelen Gedson Fernandes’e Çaykur Rizespor Kulübü Başkan Yardımcısı ve Basın Sözcüsü Selim Selimoğlu eşlik etti. Gedson Fernandes ise çok mutlu olduğunu belirterek, "Umarım burada geçireceğim vakitten keyif alırım. Haydi başlayalım" diye konuştu. Fernandes, Galatasaray ile ilgili gelen soruyu ise yanıtsız bıraktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...