Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 Temmuz 2014 22:13

Beşiktaş Gökhan Töre transferini bitirdi

Beşiktaş, geçen sezon kiralık olarak kadrosuna kattığı Gökhan Töre'nin transferi konusunda Rubin Kazan ile anlaşma sağladı.

Beşiktaş Gökhan Töre transferini bitirdi
beşiktaş, fikret orman, ahmet nur çebi, gökhan töre,

Demba Ba transferiyle taraftarını mutlu eden Beşiktaş Yönetimi, gündemine aldığı Gökhan Töre transferinde önemli aşama kaydetti. Önceki gün Rubin Kazan Yönetimi ile bir araya gelen Başkan Fikret Orman, bonservis konusunda 4 milyon 250 bin euroya el sıkıştı. İlk bir senesi ödemesiz olan esnek bir ödeme takvimi yapan Beşiktaş Yönetimi, Rubin Kazan ile yakın ilişkiler içerisinde olan işadamı Hüseyin Acarlıoğlu ile Beşiktaş Divan Kurulu Üyesi Ahmet Özkaya'dan da bu konuda destek aldı. Rus kulübü ile bonservis konusunda her konuda anlaşan Beşiktaş Yönetimi, bu transferi bitirmek için bu kez Gökhan Töre ile masaya oturacak. Genç oyuncu ile yıllık ücreti konusunda sıkıntı yaşayan Futbol Şubesi Başkanı Ahmet Nur Çebi, Gökhan Töre'nin istediği 2,5 milyon euroyu kabul etmeye yanaşmadığı öğrenildi. Bu parayı asla vermeyeceğini Başkan Fikret Orman'a ileten Ahmet Nur Çebi, böylesine bir ödemenin takım içi dengelerini bozacağını söylediği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...