Tgrt Haber
29 Temmuz 2021 09:17

Beşiktaş golcü transferinde Miguel Borja ile anlaştı

Beşiktaş'ta uzun süredir devam eden golcü arayışı sona eriyor. Brezilya ekiplerinden Palmeiras'ın formasını giyen Miguel Borja... Sözleşmesi gelecek sezon sona erdiği için Palmeiras da Borja'yı göndermeye sıcak bakıyor.

Beşiktaş golcü transferinde Miguel Borja ile anlaştı
beşiktaş,,transfer,,miguel borja,

Oyun stili 33 yaşındaki Diego Costa'ya çok benzeyen 28 yaşındaki Kolombiyalı forvetin maliyeti de oldukça hesaplı.

PALMEİRAS İSTEKLİ

Beşiktaş'ta uzun süredir devam eden golcü arayışı sona eriyor. Siyah beyazlılarda Diego Costa ve Luuk de Jong isimleri öne çıkmıştı ancak iki oyuncunun da yüksek maliyeti ve taliplerinin çok olması transfere engel oldu. Yönetim yine de iki yıldız golcüden vazgeçmiş değil ama bir ismi cepte tutuyor: Brezilya ekiplerinden Palmeiras'ın formasını giyen Miguel Borja... Sözleşmesi gelecek sezon sona erdiği için Palmeiras da Borja'yı göndermeye sıcak bakıyor.

YIRTICI VE BİTİRİCİ

Yönetim, Kolombiyalı golcü ile her konuda anlaşmaya vardı. Bonservis için Palmeiras'la görüşmeler devam ediyor. Sergen Yalçın daKolombiyalı golcünün transferi için onay verdi. Tecrübeli çalıştırıcı, bitiriciliği yüksek ve ceza sahası içinde yıpratıcı olması sebebiyle Borja'yı çok istiyor. Oyun stili de Diego Costa'yı andırdığı için ve İspanyol yıldıza göre daha genç ve maliyeti de düşük olması sebebiyle Borja şu anda Yalçın'ın daha çok istediği isim durumunda.

TEKLİF VAR AMA LJAJİC GİTMİYOR!

İtalya Serie A ekiplerinden Genoa, Âdem Ljajic'e talip oldu. Siyah beyazlı yönetim bonservis içinkolaylık sağlayacağını Genoa'ya iletse de Ljajic, Beşiktaş'taki bonuslarla birlikte 3,5 milyon avroya gelen senelik ücretini bırakmak istemiyor. Genoa'nın teklisi ise 1,7 milyon avro.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...