Tgrt Haber
23 Ocak 2022 14:53

Beşiktaş Başahşehir'de oynayan Stefano Okaka'nın peşinde!

Bu sezon Süper Lig'de zirve yarışından uzak kalan ve forvet oyuncularından istediği verimi alamayan Beşiktaş ile ilgili dikkat çeken iddia ortaya atıldı. Başakşehir forması giyen Stefano Okaka'ya Beşiktaş'ın talip olduğu aktarıldı.

Beşiktaş Başahşehir'de oynayan Stefano Okaka'nın peşinde!
Beşiktaş,Başakşehir,Michy Batshuayi,Okaka

Süper Lig'de zirve yarışına tutunmak isteyen Beşiktaş, lig sonuncusu Yeni Malatyaspor karşısında aradığı galibiyeti bulamadı. Öne geçen siyah beyazlılar, son dakikalarda gelen penaltı golüyle yıkılmıştı.

Michy Batshuayi ve Kenan Karaman’ın son vuruşları taraftarın tepkisini çekerken gözler forvet transferine çevrildi. Uzun süredir Cenk Tosun iddiaları gündemdeydi fakat siyah-beyazlı yönetim henüz bir adım atmadı.

Beşiktaş Başahşehir'de oynayan Stefano Okaka'nın peşinde!

OKAKA İDDİASI

Beşiktaş ilk hamlesini genç yıldız Emirhan İlkhan’a kadrosunda yer vererek gerçekleştirdi. Siyah-beyazlılar, hücum hattını güçlendirmek için kolları sıvadı. İtalyan basınında çıkan haberde, Beşiktaş'ın sezon başında Chelsea'den kiralanan Michy Batshuayi'nin performansından memnun olmadığı ve Başakşehir forması giyen Stefano Okaka'yı gündemine aldığı belirtildi.

ZOR TRANSFER

Haberde siyah-beyazlıların Okaka ile ocak ayı içerisinde sözleşme imzalamayı planladığı ancak Başakşehir'in tecrübeli golcüyü bırakmasının zor olduğu vurgulandı. Bu sezon Başakşehir formasıyla 23 maça çıkan Stefano Okaka, 9 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi. 32 yaşındaki forvetin turuncu-lacivertlilerle olan sözleşmesi 2023 yılına kadar devam ediyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...