Tgrt Haber
25 Ocak 2019 20:24

Beşiktaş ile Erzurumspor berabere kaldı

Spor Toto Süper Lig 19. hafta maçında Beşiktaş, evinde Erzurumspor ile 1-1 berabere kaldı.

Beşiktaş ile Erzurumspor berabere kaldı
beşiktaş,erzurumspor,süper lig,beşiktaş erzurumspor maçı kaç kaç

Spor Toto Süper Ligi'nin 19. haftasının açılış maçında Beşiktaş ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor, karşı karşıya geldi. Beşiktaş, sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 1-1 berabere kaldı.

Büyükşehir Belediye Erzurumspor'un golü, 69. dakikada geldi. Scuk'un vuruşunda top önce Necip Uysal'a ardından Dorukhan Toköz'e çarptı ve ağlarla buluştu.

Dorukhan, kendi kalesine attığı golün ardından bu kez rakip kaleye attı. 79. dakikada Dorukhan'ın kafa ile attığı golle skora eşitlik geldi ve maç 1-1 sona erdi. Ricardo Quaresma ise 87. dakikada yaptığı hareketle direkt kırmızı kart gördü.

Bu sonucun ardından Beşiktaş, 30 puan ile 4. sırada yer aldı. Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise 17 puana yükseldi ve küme düşme hattından kurtuldu.

Süper Lig'in 20. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacak. Büyükşehir Belediye Erzurumspor ise sahasında Çaykur Rizespor'u ağırlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...