Tgrt Haber
08 Mart 2014 09:24

Beşiktaş ile Eskişehirspor 56. kez karşı karşıya gelecek

Beşiktaş, Eskişehirspor'a karşı evinde son yenilgisini 3 Ocak 1981'de aldı.

Beşiktaş ile Eskişehirspor 56. kez karşı karşıya gelecek
Beşiktaş Eskişehirspor maçı, Beşiktaş - Eskişehirspor maçı ne zaman, Beşiktaş Eskişehirspor saat kaçta, Beşiktaş Eskişehirspor hangi kanalda,

Beşiktaş ile Eskişehirspor, yarın yapacakları maçla lig tarihinde 56. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında geride kalan 55 lig maçında Beşiktaş, Eskişehirspor'a galibiyet sayısında 27-14, gol sayısında da 70-46 üstünlük kurdu, iki ekip arasındaki 14 maç ise berabere sonuçlandı. Sezonun ilk yarısında Eskişehir'de yapılan maçı Beşiktaş 1-0 kazandı. Eskişehirspor'un İstanbul'da son galibiyeti 1981'de Beşiktaş, lig maçlarında Eskişehirspor'a evinde uzun süredir yenilmiyor. Eskişehirspor'a karşı İstanbul'daki son mağlubiyetini 3 Ocak 1981 tarihinde 1-0'lık sonuçla alan siyah-beyazlı ekip, bu tarihten sonra rakibiyle iç sahada oynadığı 12 lig maçından 10'unu kazandı, 2'sinde berabere kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...