Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
27 Temmuz 2015 21:41

Beşiktaş istedi Kayserispor aldı

Kayserispor, Beşiktaş'ın listesinde olan gurbetçi futbolcu Deniz Türüç ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Beşiktaş istedi Kayserispor aldı
beşiktaş,

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor'da, gurbetçi futbolcu Deniz Türüç ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Kulüp Başkan Vekili Oğuz Ortaköylüoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer çalışmaları kapsamında, Hollanda'nın Go Ahead Eagles takımından 22 yaşındaki orta saha oyuncusu Deniz ile 3 yıllığına anlaştıklarını söyledi.

Ortaköylüoğlu, "Transferde Deniz'in Kayserispor'u istemesi etkili oldu. Deniz'in başka talipleri de olmasına rağmen o Kayserispor'u tercih etti. Gelecek vadeden bir oyuncuyu kadromuza katmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İnşallah kulübümüzde büyük başarılara imza atar" diye konuştu.

Oğuz Ortaköylüoğlu, transfer çalışmalarını sürdüğünü belirterek, kadrolarına bir kaç oyuncu daha katmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

Kayserispor, kısa bir süre önce Kardemir Karabükspor'dan Sow, Mabiala ve kaleci Abdulaziz Demircan ile Portekiz Premier Lig ekibi Benfica'dan Derley ve Diego Lopes'i transfer etmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...