Tgrt Haber
30 Ocak 2014 14:56

Beşiktaş Jones'u borsaya bildirdi

Beşiktaş, Jermaine Jones ile sezon sonuna kadar anlaştığını borsaya bildirdi.

Beşiktaş Jones'u borsaya bildirdi
Beşiktaş, Jones'u borsaya bildirdi, sezon sonuna kadar, almanya, schalke 04,

Beşiktaş, Schalke 04 forması giyen Almanya doğumluABD'li milli futbolcu Jermaine Jones ile sezon sonuna kadar anlaştığını borsaya bildirdi. Beşiktaş'ın, Almanya'nın Schalke 04 takımından sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmak için anlaşmaya vardığı Jermaine Jones, sağlık kontrolünden geçti. Gece geç saatlerde İstanbul'a gelen Almanya doğumlu ABD'li milli futbolcu, ayağının tozuyla Fulya Acıbadem Hastanesi'nde sağlık kontrolüne girdi. Kan tahlili yapılan 32 yaşındaki orta sahaya oyuncusu, diğer kontrollerin ardından efor testine girdi. Jones'un yeni takımının akşam saatlerinde yapacağı antrenmanda yer alması bekleniyor.
Beşiktaş'ın transferde anlaşma sağlayıp İstanbul'a getirdiği futbolcu Jermaine Jones, transfer teklifi aldığında çok heyecanlandığını, bir an önce siyah-beyazlı taraftarlara kavuşmak istediğini söyledi. Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesinde İstanbul'a gelişinde yaptığı açıklama yer alan Jones, çok mutlu olduğunu, sağlık kontrollerinin de olumlu sonuçlanmasıyla yeni  takımına kavuşmak için sabırsızlandığını ifade etti. Almanya doğumlu ABD'li milli futbolcunun ifadeleri şöyle: "Burada olmaktan çok mutluyum. İlk teklifi aldığımda gerçekten çok heyecanlandım. Çok iyi taraftarı olan bir kulübe geldim. Fazla taraftarı olan bir kulüp ve görüntülerini internetten inceledim. Sağlık kontrolleri de olumlu geçecek ve onlara bir an önce kavuşmak için sabırsızlanıyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...