Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 May 2014 10:03

Beşiktaş-Kasımpaşa maçı muhtemel 11'leri

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı ağırlayacak.

Beşiktaş-Kasımpaşa maçı muhtemel 11'leri
Beşiktaş-Kasımpaşa maçı, süper lig, beşiktaş, kasımpaşa, muhtemel 11'ler

Süper Lig’de bitime 3 hafta kala heyecan da giderek yükselirken Beşiktaş (55), Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılmak için gerekli olan ikinciliği bu akşam Galatasaray’ın elinden almak istiyor. Olimpiyat Stadı’nda saat 19.00’da Kasımpaşa’yı konuk edecek Siyah-Beyazlılar rakibini devirmek, aynı anda başlayacak TT Arena’daki Galatasaray-Gençlerbirliği sınavında da Aslan’ın (56) puan kaybetmesini umut ediyor.
Son dönemde kötü bir performans gösteren Beşiktaş için Paşa sınavı aynı zamanda final havasında geçecek gibi gözüküyor. Bu sezon pek de arasının iyi olmadığı Kasımpaşa ile 3. kez karşılaşacak Kara Kartal, İnönü Stadı’nın yeniden yapılması sebebiyle maçlarını bir ara Olimpiyat yerine onların stadında oynamıştı. İki takımın 15 Aralık’ta RTE Stadı’ndaki maçında kazanan 2-1’lik skorla Kasımpaşa olmuş, ama mücadelede sahada ikinci topu fırlatan Donk’un hareketi, maçın tekrar oynanmasını sağlamıştı. TFF tarafından tekrar kararı verilen 11 Şubat 2014’teki bu mücadeleyi ise Beşiktaş 3-0 kazanınca, zaten sorunlu olan iki kulübün arasındaki ipler iyice gerilmişti.
Ancak maçın tansiyonunun yüksek geçmesinin beklenmesinin tek nedeni bu değil... Çünkü konuk takım da Avrupa kupalarına katılma iddiasını son ana kadar sürdürmek amacında. Son iki sınavında Galatasaray’ı 4-0 ve Antalya’yı da 2-0’lık skorlarla geçen Lacivert-Beyazlılar, 47 puanla 6.’lıkta yer alıyor. Üstünde ise 49’ar puanlı 5. Sivas ve 4. Trabzon var. Onların da alacağı bir galibiyet, Sivas ya da Trabzon’un rakiplerine takılması halinde bir üst sıraya çıkma anlamına geliyor. Yani uzun lafın kısası; iki takıma da beraberlik yetmiyor!
BU SEZON LİGDE 3. KEZ KARŞILAŞIYORLAR
Beşiktaş ile Kasımpaşa bu sezon ligde 3. kez karşı karşıya gelecek. Bunu nedeni ise hatırlanacağı üzere ligin ilk yarısında oynanan maçta yapılan kural hatası. Büyük tartışmalara yol açan karşılaşma sonrası TFF maçın tekrarlanmasına karar vermiş, tekrarlanan mücadeleyi Beşiktaş 3-0 kazanmıştı. İki ekip bu akşam ligde 3. ve son kez karşılaşacak.
MUHTEMEL 11'LER
BEŞİKTAŞ: Tolga, Atiba, Franco, Dany, Motta, Veli, Jones, Gökhan, Olcay, Oğuzhan, Almeida.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...