Tgrt Haber
06 Aralık 2016 21:47

Beşiktaş, Kiev'de buz tuttu

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu 6. haftasında Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımıyla Beşiktaş arasında oynanan maç 6-0 bitti. Bu sonuca göre Beşiktaş yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam edecek.

Beşiktaş, Kiev'de buz tuttu
beşiktaş dinamo kiev maçı, beşiktaş, dinamo kiev, beşiktaş, beşiktaş maçı,

UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında Beşiktaş, Ukrayna deplasmanında Dinamo Kiev ile karşı karşıya geldi. Kiev Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmada DinamoKiev, Beşiktaş'ı 6-0 mağlup etti.

Beşiktaş, bu sonucun ardından UEFA Şampiyonlar Ligi'ne veda ederken, UEFA Avrupa Ligi'ne katılmayı başardı. Beşiktaş grubu 7 puanla 3. sırada tamamladı. Dinamo Kiev'in puanı ise 5 oldu.

HAKEM ADETA KATLİAM YAPTI

Dinamo Kiev'in gollerini 9'da Besedin, 30'da penaltıdan Yarmolenko, 32'de Buyalsky, 45'de Gonzalez, 60'da Sydorchuk, 77'de Moraes kaydetti. Beşiktaş'ta 29. dakikada Beck, 56. dakikada Aboubakar kırmızı kart ile oyun dışında kaldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...