Tgrt Haber
30 Ocak 2018 19:34

Beşiktaş kupada avantajı kaptı

Beşiktaş ile G.Birliği, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Vodafone Park’ta kozlarını paylaştı. Maçı Beşiktaş 3-1 kazandı..

Beşiktaş kupada avantajı kaptı
beşiktaş,gençlerbiliği

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Beşiktaş, Vodafone Park'ta ağırladığı Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gençlerbirliği maçında kadroda rotasyon yaptı.

Kalede Tolga Zengin'e şans veren Güneş, yeni transfer Domagoj Vida ile Gary Medel'i defansın göbeğinde oynatırken, Gökhan Gönül ve Caner Erkin'i de savunmanın kenarlarında görevlendirdi.

Adriano, Pepe, Talisca, Oğuzhan Özyakup, Fabricio gibi as isimleri yedek soyunduran tecrübeli teknik adam, orta sahanın merkezinde Tolgay Arslan ve Necip Uysal'a forma verirken, hücum hattını Lens, Babel, Mustafa Pektemek ve Negredo'dan oluşturdu.

Siyah beyazlılar, karşılaşmanın 21. dakikasında Mustafa Pektemek'in golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarısı bu skorla tamamlanan karşılaşmanın 52. dakikasında Gençlerbirliği Deniz Yılmaz'ın golüyle skoru 1-1'e getirdi. 74. dakikada Oğuzhan Özyakup'un yerde kalmasıyla siyah beyazlılar penaltı kazandı. Penaltı atışında topun başına geçen Alvaro Negredo, ağlara gödnerdiği topla Beşiktaş'ı 2-1 öne geçirdi. Karşılaşmanın 63. dakikasında Tolgay Arslan'ın yerine oyuna giren Talisca, 79. dakikada attığı muhteşem golle Beşiktaş'ı 3-1 öne geçirdi. Kalan bölümde başka gol olmayınca Beşiktaş, kupanın ilk ayağını 3-1 kazanarak, Ankara'daki rövanş karşılaşması için avantaj yakaladı.

Beşiktaş'ın yeni transferi Vagner Love, ilk kez siyah-beyazlı takımın maç kadrosunda yer alırken, karşılaşmada forma giymedi.

.BEŞİKTAŞ: Tolga, Gökhan, Medel, Vida, Caner, Necip, Tolgay, Babel, Lens, Pektemek, Negredo

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...