Tgrt Haber
16 Aralık 2020 11:56

Beşiktaş maçı, Çimşir’in geleceğini belirleyecek

Ligde alınan sonuçların ardından BB Erzurumspor’da Başkan Hüseyin Üneş istifa ederken gözler Teknik Direktör Hüseyin Çimşir’e çevrildi. Üneş’in istifası sonrasında başkanlık koltuğuna oturan Asbaşkan Ömer Düzgün, bu hafta alınacak sonuç doğrultusunda teknik direktörlük değişikliğine gidebilir.

Beşiktaş maçı, Çimşir’in geleceğini belirleyecek
Hüseyin Çimşir,BB Erzurumspor

Üst üste alınan mağlubiyetler sonrasında BB Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, görevinden istifa ederken, Üneş’in yerine Asbaşkan Ömer Düzgün koltuğu devraldı. Teknik direktörlük koltuğuna oturan Hüseyin Çimşir, alınan başarısız sonuçların ardından taraftarın hedefindeki isim olurken, bu hafta oynanacak olan Beşiktaş maçının sonucu doğrultusunda Çimşir’in de geleceği belli olacak.

Teknik direktör konusunda BB Erzurumspor’da birçok isim gündeme gelirken, Süper Lig’i bilen tecrübeli hocalar ön plana çıkıyor. Hafta sonunda oynanacak olan Beşiktaş maçının sonucu doğrultusunda bu konuyu gündeme getirmeyi düşünen BB Erzurumspor Yönetimi, Hüseyin Çimşir’le yolların ayrılmasına karar verilmesi durumunda Giray Bulak ve Mesut Bakkal’dan birini takımın başına geçirmeyi planlıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...