Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
26 Mart 2017 10:13

Beşiktaş resmen istedi! Ortalık karışacak

Beşiktaş, Fenerbahçe'de gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken Hollandalı futbolcu Jeremain Lens için Sunderland'a teklif yaptı.

Beşiktaş resmen istedi! Ortalık karışacak
Jeremian Lens,Beşiktaş

Beşiktaş, Hollandalı futbolcu Jeremain Lens için Sunderland'a transfer teklifinde bulundu. İşte teklifin detayları ve Sunderland'ın yanıtı.

Jeremain Lens'in performansı Fenerbahçe'nin yanı sıra Beşiktaş tarafından da dikkatle takip ediliyor.

İngiliz basınında yer alan habere göre 13 milyon sterlin bonservis bedeli olan futbolcu için Beşiktaş, Tolgay Arslan + para teklifinde bulundu.

Ancak, İngiliz ekibi oyuncunun serbest kalma ücretinin 13 milyon sterlin olduğu ve takasa sıcak bakmadığını Beşiktaş'a bildirdi.

4 gol 13 asistlik performansıyla parmak ısırtan Lens 29 yaşında. Bu nedenle ne Fenerbahçe ne de Beşiktaş bu derece yüksek bir meblağı ödemek istemiyor.

20 puanla İngiltere Premier Ligi'nin dibinde bulunan ve ligde kalmasına şüpheyle bakılan Sunderland ise bonservis bedelinde diretiyor.

Ancak Lens'in önümüzdeki sezon bir alt ligde oynamak istemediği ve bu nedenle yaz transfer sezonunda takımdan ayrılmayı kafasına koyduğu belirtiliyor.

Bu arada Sunderland'ın Fenerbahçe'den de yine 13 milyon sterlin bonservis bedeli istediği haberde belirtildi.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...