Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
01 Ağustos 2022 10:10 - Güncelleme : 01 Ağustos 2022 10:18

Beşiktaş Rıdvan Yılmaz’dan boşalan yeri dolduruyor: Arthur Masuaku için harekete geçildi

Beşiktaş, Rıdvan Yılmaz’ın gidişiyle sol bek pozisyonu için harekete geçti. Siyah-beyazlılar İngiliz ekibi West Ham United’da forma giyen Arthur Masuaku’yu kiralık olarak kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor.

Editör: Murat Makas / Kaynak: TGRT Haber, Yeni Şafak
Teknik Direktör Valerien İsmael’in 3’lü savunma sisteminde orta sahanın solunda görev yapması beklenen Masuaku, 4’lü savunmada ise sol bekte kalacak.
Beşiktaş,Arthur Masuaku
Teknik Direktör Valerien İsmael’in 3’lü savunma sisteminde orta sahanın solunda görev yapması beklenen Masuaku, 4’lü savunmada ise sol bekte kalacak.

Yeni sezona günler kala Beşiktaş, Rangers’a transfer olan genç yıldız Rıdvan Yılmaz’ın boşluğunu doldurmak istiyor. Sol bek transferi için düğmeye basan siyah-beyazlılar aradığını İngiltere’de buldu.

TRANSFERDE SONA GELİNDİ

Beşiktaş, sol bekte oluşan boşluğu Arthur Masuaku ile doldurmayı planlıyor. 28 yaşındaki futbolcunun transferinde önemli aşama kaydeden yönetim, West Ham United ile son görüşmelerini yapıyor. Kongolu futbolcu ile her konuda anlaşma sağlanırken, Londra temsilcisi ile bir sonraki sene için opsiyon pazarlıkları sürüyor. Transferin kısa süre içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.

HER İKİ SİSTEMDE OYNAYABİLİYOR

Geçen sezon 13 Premier Lig maçında 1 gol atan Masuaku, West Ham United formasıyla çıktığı toplam 128 karşılaşmada 2 kez fileleri sarstı, 10 da gol pası verdi. Teknik Direktör Valerien İsmael’in 3’lü savunma sisteminde orta sahanın solunda görev yapması beklenen Masuaku, 4’lü savunmada ise sol bekte kalacak. Kongolu oyuncu, atletik görüntüsü ile de dikkat çekiyor.

Kaynak: TGRT Haber, Yeni Şafak
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...