Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
18 May 2021 17:32

Beşiktaş, Salih Uçan ile anlaşmaya vardı

Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş, transfer çalışmalarına erken başladı. Siyah beyazlılar Alanyaspor'la sözleşmesi biten Salih Uçan'ı kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş, Salih Uçan ile anlaşmaya vardı
salih uçan,beşiktaş,transfer

Kısıtlı kadrosuna rağmen şampiyon olan Beşiktaş, ilk takviyesini Salih Uçan ile yapıyor. İtalya macerasının ardından döndüğü Türkiye'de Alanyaspor forması altında 2 yıldır başarlı performans sergileyen Salih Uçan, büyük takımları peşine takmıştı.

İsmi Galatasaray ve Trabzonspor'la da anılan 27 yaşındaki futbolcunun tercihi ise Beşiktaş oldu. Bonservisi elinde olan Salih Uçan, siyah beyazlılarla 3 yıllık sözleşme için anlaşmaya vardır. Uçan'a 7,5 milyon TL'den 3 yıllık mukavele teklif edildi.

Beşiktaş, Salih Uçan ile anlaşmaya vardı

HOCASI AYRILIĞI DUYURMUŞTU

Alanyspor'un hocası Çağdaş Atan, ligin son maçından sonra yaptığı açıklamada "Steven Caulker ve Salih Uçan'ın bugün sözleşmesi bitmiş durumda, muhtemelen büyük takımlara gidecekler." demişti.

40 MAÇTA 3 GOL 7 ASİST

Salih Uçan, bu sezon toplamda 40 maçta forma giydi. 40 maçta, 3 gol ve 7 asistlik katkı sağlayan deneyimli oyuncu, 39. haftada oynanan Kasımpaşa maçında sakatlık geçirmişti.

SAKATLIĞI YÜZÜNDEN MİLLİ TAKIMA ALINMAMIŞTI

Alanyaspor ile Kasımpaşa arasında oynanan maçın ilk dakikasında Haris Hajradinovic ile girdiği ikili mücadelede yüzüne darbe alan Salih Uçan'ın elmacık kemiği kırılmıştı. Bir süredir sahadan uzak kalan uçan, sakatlığı gerekçesiyle Milli Takım'ın 2020 Avrupa Şampiyonası kadrosuna da alınmamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...