Tgrt Haber
23 May 2021 20:14

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak

Chelsea'nin Premier Lig'i 4. sırada bitirmesinin ardından Beşiktaş’ın UEFA Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasına direkt olarak katılması kesinleşti.

Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılacak
beşiktaş,şampiyonlar ligi

2020-2021 sezonunu 2 kupayla tamamlayan Beşiktaş, Premier Lig’de Chelsea’nin dördüncü olması ile birlikte Şampiyonlar Ligi’ne direk katılma hakkı kazandı.
Nefes kesen Süper Lig mücadelesinde 2020-2021 sezonunu 84 puanla bitirerek şampiyon olan Sergen Yalçın yönetimindeki Beşiktaş’a güzel haber İngiltere’den geldi. Türkiye Kupası’nı da kaldırarak sezonu 2 kupa ile bitiren Beşiktaş, Şampiyonlar Ligi’ne direk katılma hakkı kazandı.

ŞAMPİYONLAR LİGİ’NDE ÖN ELEME OYNAMA İHTİMALİ BULUNUYORDU

İngiltere’de son haftada oynanan mücadele sonrasında Beşiktaş’a iyi haber geldi. Leicester City ve Chelsea arasında kıyasıya geçen ilk 4 yarışını kazanan, Şampiyonlar Ligi finalinde de mücadele edecek olan Chelsea oldu. Chelsea, eğer sezonu ilk 4'e giremeden bitirir ve Şampiyonlar Ligi finalini kazansaydı, Beşiktaş Devler Ligi'nde direkt gruplara kalamayarak ön eleme oynamak zorunda kalacaktı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...