Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
23 May 2016 06:53

Beşiktaş Skrtel için onay bekliyor

Liverpool’dan ayrılmak isteyen Martin Skrtel’i Türkiye’ye gelmeye ikna eden siyah-beyazlılar, imzayı attırmak için teknik direktör Şenol Güneş’in onayını bekliyor

Beşiktaş Skrtel için onay bekliyor
skrtel, beşiktaş, transfer

Lig yarışı ve şampiyonluk süreci nedeniyle transferi askıya alan Beşiktaş, kutlamaların ardından çalışmalarına yeniden hız verdi. Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne güçlü bir kadro ile girmeyi hedefleyen ve önceliği stopere veren siyah-beyazlılar, Liverpool'dan ayrılmak isteyen Martin Skrtel ile prensipte anlaşma sağladı. Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığını bildiren 31 yaşındaki defans oyuncusuyla ilgili detaylı bir rapor hazırlanarak teknik direktör Şenol Güneş'e sunulduğu öğrenildi. Güneş'in onay vermesi halinde kolları sıvayacak olan Beşiktaş yönetimi, Slovak futbolcuyla masaya oturarak sözleşme şartlarını detaylı olarak görüşecek.

ZAPATA KAPANDI
 Bu arada Beşiktaş'ın temasta bulunduğu futbolculardan olan Cristian Zapata'nın, "Teklifinize teşekkür ederim. Ancak futboluma İtalya'da devam etmek istiyorum. Şimdilik Türkiye'yi düşünmüyorum" diyerek kapıları kapattığı öğrenildi.

SKRTEL KİMDİR?
 Daha önce Trencin, Zenit formaları giyen Skrtel, 8.5 sezondur Liverpool için oynuyor. Slovakya Milli Takımı'nda da görev yapan isim İngiltere'de 317 maça çıktı ve bunların 298'inde ilk 11'de görev yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...