Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Temmuz 2014 15:15

Beşiktaş transferde bombayı patlatıyor!

Beşiktaş Kulübü, Lille'in Karadağlı oyuncusu Marko Basa ile anlaşma noktasına geldi.

Beşiktaş transferde bombayı patlatıyor!
beşiktaş,transfer,lille,karadağlı oyuncu,

Stoper arayışını sürdüren Beşiktaş, Lille'in Karadağlı oyuncusu Marko Basa ile anlaşma noktasına geldi.Stoper arayışlarını sürdüren Beşiktaş için Fransa'dan gelen iddia siyah beyazlı taraftarları heyecanlandıracak cinsten. Geçtiğimiz sezondan bu yana süregelen stoper problemini bu sezon tamamen ortadan kaldırmak isteyen ve transfer çalışmalarını bu doğrultuda sürdüren Beşiktaş, Lille'in Karadağlı stoperi Marko Basa'nın transferinde büyük avantaj elde etti.
31 yaşındaki oyuncuyla yakından ilgilenen İtalyan kulübü Roma'nın Davide Astori'yi transfer etmesinin ardından Basa transferinden çekildiği öğrenilirken, Fransa'nın dünyaca ünlü gazetelerinden L'Equipe, Beşiktaş'ın Karadağlı oyuncunun yeni adresi olma konusunda öne çıktığını iddia etti. Son üç sezondur Lille forması giyen Marko Basa, önce Galatasaraylı Chedjou, geçen sezonsa Simon Kjaer ile oluşturduğu defans hattıyla büyük dikkat çekmişti. Altı sezon Fransa Ligi'nde top koşturan yıldız oyuncu Le Mans ve Lille formaları giydiği 184 maçta forma giyerken, 15 gol kaydetti. (Kaynak: Eurosport)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...