Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
16 Ağustos 2018 22:36

Beşiktaş tur atladı

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Beşiktaş deplasmanda Avustuya'nın LASK Linz takımına 2-1 kaybetti ancak turu geçen taraf oldu.

Beşiktaş tur atladı
beşiktaş

İlk maçı Vodafone Park'ta 1-0 kazanan temsilcimiz Beşiktaş, rövanşta 2-0 geriye düştüğü karşılaşmanın son dakikalarında Negredo'nun bulduğu golle 2-1'i buldu ve bu golle 2-2'ye gelen seride deplasmanda gol atmanın avantajı ile turu geçen taraf oldu.

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Avusturya temsilcisi LASK Linz ile karşılaşan Beşiktaş, ilk maça göre kadrosunda 2 değişiklikle maça çıktı.

Teknik direktör Şenol Güneş'in ilk maçta ilk 11'de görev verdiği Gökhan Gönül ve Necip Uysal rövanşta yedek kulübesinde yer aldı. Güneş, bu iki oyuncunun yerine Adriano ve Enzo Roco'ya ilk 11'de görev verdi.

LASK Linz takımının teknik direktörü Oliver Glasner ise ilk maça göre sadece bir değişikliğe giderek orta saha oyuncusu Dominik Frieser'in yerine Brezilyalı forvet Joao Victor'u sahaya sürdü.

Karşılaşmanın 42. dakikasında ev sahibi ekip LASK Linz Joao Victor'un golüyle öne geçti ve devre arasına Beşiktaş 1-0 geride girdi.

İkinci yarıda da ilk yarıda olduğu gibi istediği net fırsatları üretmekte zorlanan Beşiktaş 68. dakikada Dominik Frieser'ın golüne engel olamadı ve LASK Linz karşısında 2-0 geriye düştü.

Karşılaşmanın 90. dakikasında Beşiktaş, Negredo'nun attığı golle 2-1'i yakaladı ve play-off yolunda istediği golü bulmuş oldu.

Alvaro Negredo golden sonra sevincinde formasını çıkarında ikinci sarı kartı gördü ve kırmızı kartla oyun alanını terketti.

Karşılaşmada başka gol olmadı ve Beşiktaş 2-1 mağlup olmasına rağmen UEFA Avrupa Ligi ön elemesinde bir üst tura adını yazdırdı. Beşiktaş play-off'taki rakibi Partizan - Nordsjaelland eşleşmesinin galibi olacak. Devam eden karşılaşmada Partizan'ın iki maçın toplamında 4-2'lik üstünlüğü bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...