Tgrt Haber
02 Haziran 2015 12:41

Beşiktaş ve Fenerbahçe, Casillas'ın peşinde!

Real Madrid'e yakınlığıyla bilinen Marca, bugün önemli bir iddiayı sayfalarına taşıdı; 'Beşiktaş ve Fenerbahçe Casillas'ın peşinde.'

Beşiktaş ve Fenerbahçe, Casillas'ın peşinde!
Beşiktaş,Fenerbahçe, Casillas, real madrid,

İspanya Milli Takımı ve Real Madrid'in tecrübeli  kalecisi Iker Casillas ile ilgilenen kulüplere, Türkiye'den Fenerbahçe ve  Beşiktaş'ın da dahil olduğu iddia edildi. İspanyol gazetesi Marca'nın "Beşiktaş ve Fenerbahçe, Casillas ile  ilgileniyor" başlıklı haberinde, Avrupa'daki birçok kulüpten sonra 34 yaşındaki  Casillas'a transfer teklifi sunan son kulübün Beşiktaş olduğunu yazdı. Casillas'a, Beşiktaş ve Fenerbahçe dışında 2 İngiliz, 2 İtalyan, bir İspanyol ve  bir Fransız kulübünden de transfer teklifi geldiği ileri sürüldü.
Haberde, 2017'nin haziran ayında Real Madrid ile sözleşmesi sona  erecek, bu sezon taraftar gruplarınca ıslıklanarak zaman zaman protesto edilen  Casillas'ın, gelecek sezon da Madrid'de devam etmek istemesine rağmen Manchester  United kalecis, David De Gea'nın Real Madrid'e gelmesi halinde ilk 11'deki yerini  kaybedebileceğine vurgu yapıldı.
Casillas'ın, Rafael Benitez'in Real Madrid Teknik Direktörü olduğunun  açıklanmasını beklediği de yazıldı. İspanyol kalecinin 1999 yılından bu yana  formasını giydiği Real Madrid'de halen hesaba katılıp katılmadığını öğrenmek için  Benitez ile en kısa zamanda konuşmak istediği ve böylece geleceğini  netleştireceği paylaşıldı. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...