Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
05 Nisan 2016 16:05

Beşiktaş'a Gökhan Töre müjdesi

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında Bursaspor ile pazartesi günü oynayacağı maçın hazırlıklarına bu sabah yaptığı antrenmanla başladı.

Beşiktaş'a Gökhan Töre müjdesi
beşiktaş,gökhan töre,

Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenman dinlenme, kondisyon ve taktik çalışmasıydı. Dünkü Kasımpaşa maçında oynayan futbolcular salonda rejenarasyon antrenmanı yaptı. Diğer oyuncular ise ısınma ve istasyon koşuları sonrası pas çalışması gerçekleştirdi. Antrenman 5'e 2 çalışması, minik kale maç ve yarım sahada yapılan çift kale maç ile sona erdi.

GÖKHAN TÖRE TAKIMLA ÇALIŞTI

Antrenmana tedavisine devam edilen Tolga Zengin ile dünkü maçta sağ aya bileği burkulan Cenk Tosun ve sağ arka üst baldırında zorlama olan Oğuzhan Özyakup katılmadı bu oyuncuların tedavilerine başlandı. Uzun süredir sakatlığı bulunan Gökhan Töre ise takımla birlikte antrenmana çıktı.

Bu arada milli futbolcu Twitter'dan yaptığı açıklamada, "Takımla ilk antrenmanıma çıktım. Artık tek hedefim Bursaspor maçında takımım için faydalı olmak" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...