Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
30 May 2016 12:02

Beşiktaş'a Mario Gomez piyangosu

Fiorentina'nın yeni sportif direktörü Pantaleo Corvino'nun Alman golcü Mario Gomez'i takımda görmek istemediği belirtildi.

Beşiktaş'a Mario Gomez piyangosu
beşiktaş, gomez,

Beşiktaş'ın Mario Gomez transferini etkileyebilecek önemli bir gelişme meydana geldi. İtalyan ekibi Fiorentina'da sportif direktör değişikliği yaşandı. 2012 yılından bu yana görevi yürüten Daniele Prade ile kulubün yolları bugün itibariyle ayrıldı. Yapılan açıklamada yeni sportif direktörün Pantaleo Corvino olduğu duyuruldu. Mor menekşelerde daha önce de görev yapan 67 yaşındaki yöneticinin, aradan geçen dört yılın ardından tekrar görevin başına geçtiği bildirildi.

CORVİNO MARİO GOMEZ'İ İSTEMİYOR

Fiorentina Başkanı Mario Cognigni ile bu sabah Milano'da bir araya geldiği belirtilen Corvino'nun, gelecek planlarını masaya yatırdığı belirtildi. İtalyan basınına göre Corvino, Alman futbolcunun tekrar mor menekşeli formayı giyme ihtimalini sıfırladı.

MARİO GOMEZ'E TAKIMINI SEÇ DENİLECEK

Kesinlikle elden çıkarılacağı belirtilen Mario Gomez'i takımda istemediği belirtilen yeni sportif direktörün, Beşiktaş ve diğer takımlar olmak üzere oyuncuya alıcı arayacağı, transferin gerçekleşmemesi durumunda daha sert bir çözüme bile başvurabileceği, kontratının feshedilerek bonservisinin eline verilebilerek, oyuncunun yeni takımını rahatça seçmesinin önünün açılabileceği ifade edildi. 

LÖW TRANSFER SÖYLENTİLERİNE YASAK KOYDU

Öte yandan Almanya Milli Takımı Teknik Direktörü Joachim Löw, Beşiktaş'ın Mario Gomez'i elinde tutma planlarını doğrudan etkileyebilecek bir karar aldı. Bayern Münihli Mario Götze üzerinden sürekli dolaşımda olan transfer iddialarına sinirlenen deneyimli teknik adamın, Mario Gomez dahil transferi gündemde olan kadrodaki tüm oyuncularına transfer görüşmelerini yasakladığı ortaya çıktı.

GOMEZ BEŞİKTAŞ İE GÖRÜŞECEĞİNİ BİZZAT AÇIKLAMIŞTI

Löw bu isimlere transfer işlerini EURO 2016 sonrasına bırakma telkininde bulundu. Mario Gomez cephesi durumunu netleştirmek adına Fiorentina ile önümüzdeki günler için randevulaşırken, yıldız futbolcu Beşiktaş ile de yakın bir dönemde görüşmelere başlayacağını bizzat kendisi açıklamıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...