Tgrt Haber
18 Kasım 2019 09:42

Beşiktaş'a sürpriz 10 numara!

Süper Lig'de son 5 haftada yaptığı çıkışla yarışa geri dönen Beşiktaş, ara transfer dönemi için çalışmalara şimdiden başladı.

Beşiktaş'a sürpriz 10 numara!
beşiktaş,,Süper Lig,

Lige iyi başlayamayan ancak son 5 haftada aldığı sonuçlarla yeniden zirveye ortak olan siyah-beyazlılar, devre arası transfer çalışmalarına başlamıştı. Transfer operasyonuna hız veren Kara Kartal birçok isim için araştırma yaparken, asıl hedefe ortaya çıktı. 

Beşiktaş’ın, Yeni Malatyaspor formasıyla harikalar yapan ve oynadığı futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Guilherme’nin peşine düştüğü öğrenildi.

Geride bıraktığımız sezon 35 maçta 5 gol, 7 asistle oynayan, bu sezon ise şimdiden 4 gol, 6 asiste ulaşan Brezilyalı futbolcuyu özellikle teknik direktör Abdullah Avcı’nın ısrarla istediği kaydedildi.

2 yıldır Malatyaspor’da kiralık olarak forma giyen ve bir sezon daha Doğu ekibiyle anlaşması olan Guilherme’nin transferi başta imkansız gibi gözükse de siyah-beyazlı yönetim planını hazırladı.

28 yaşındaki oyuncu için araştırma yapan Beşiktaş, başarılı oyuncunun İtalyan ekibi Benevento ile olan sözleşmesinde ‘6 milyon euroya serbest kalır’ maddesinin olduğunu öğrendi.

Kara Kartal, Benevento ile yapacağı görüşmelerde bu rakamı 3 milyon euroya düşürmeyi ve transferin gerçekleşmesi durumunda Malatyaspor’a da sözleşmesinin feshi için yüzde 25 pay vereceği belirtildi.

Bu konuda sarı-kırmızılılardan olumlu yanıt alan Beşiktaş önümüzdeki günlerde Benevento ile masaya oturacak.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...