Tgrt Haber
09 Aralık 2015 10:37

Beşiktaş'a tur için bir puan yetiyor

Beşiktaş, yarın UEFA Avrupa Ligi'nde oynayacağı Sporting Lizbon mücadelesi ile Avrupa arenasındaki 184. maçına çıkacak. Siyah-beyazlılar, Portekiz temsilcisi karşısında puanla ayrılması durumunda adını 2. tura yazdıracak.

Beşiktaş'a tur için bir puan yetiyor
beşiktaş, avrupa ligi,

Beşiktaş ile Sporting Lizbon arasındaki kritik mücadele başkent Lizbon'daki Jose Alvalade Stadı'nda TSİ 22.05'te başlayacak. Karşılaşmayı Alman hakem Manuel Grafe yönetecek. Grafe'nin yardımcılıklarını Guido Kleve ve Mark Borsch yapacak.
2. TUR İÇİN BERABERLİK YETİYOR
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde bir üst tura yükselmesi için Sporting Lizbon mücadelesinden puan alması yetiyor. H Grubu'nda son maçlar öncesi Beşiktaş 9 paunla lider durumda bulunuyor. Grupta ikinci sıradaki Lokomotiv Moskova'nın 8, üçüncü sıradaki Sporting Lizbon'un ise 7 puanı mevcut. Son sıradaki Skenderbeu ise 3 puana sahip. Siyah-beyazlılar yarınki mücadelede mağlup olursa 2. tura yükselecek takımlar Skenderbeu - Lokomotiv Moskova karşılaşmasının sonucuna göre belirlenecek.
İLK MAÇ 1-1 BİTTİ 
Beşiktaş ile Sporting Lizbon arasındaki H Grubu'nda oynanan ilk maç karşılıklı atılan gollerle 1-1 sona ermişti. Portekiz temsilcisi Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanan karşılaşmanın 16. dakikasında Bryan Ruiz'in golü ile öne geçmiş, Beşiktaş 61. dakikada Gökhan Töre'nin ayağından bulduğu golle beraberliği yakalamıştı.
AVRUPA'DA 184. RANDEVU
Kara Kartal, yarınki mücadele ile Avrupa kupalarındaki 184. randevusuna çıkacak. Beşiktaş bugüne kadar oynadığı 183 maçta 68 galibiyet, 37 beraberlik ve 78 mağlubiyet elde etti. Bu maçlarda rakip fileleri 230 kez havalandıran siyah-beyazlı takım, kalesinde ise 257 gol gördü.
DEPLASMANDA 92. MÜCADELE
Beşiktaş Sporting Lizbon mücadelesi ile Avrupa kupalarındaki 92. deplasman karşılaşmasına çıkacak. Siyah-beyazlılar bugüne dek deplasmanda oynanan karşılaşmalarda 20 galibiyet, 17 beraberlik ve 54 yenilgi aldı. Bu maçlarda 97 gol kaydeden Kartal, kalesinde ise 167 gole engel olamadı.
GÖKHAN VE ERSAN BELİRSİZ 
Lizbon maçı hazırlıklarının İstanbul etabını tamamlayan Beşiktaş'ta, sakatlıkları süren ve son çalışmada yer almayan Ersan Adem Gülüm ve Gökhan Töre'nin yarınki mücadelede forma giymesi beklenmiyor.  

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...