Tgrt Haber
25 Mart 2014 15:28

Beşiktaş'a yeni tesis

Fikret Orman ve Beşiktaş Belediye Başkanı Ünal, Akatlar'da bulunan Kültür Kompleksi ve Spor Merkezi'nin devri için protokol imzaladı.

Beşiktaş'a yeni tesis
Fikret Orman,Beşiktaş'a yeni tesis,imza töreni,futbolcular,

Siyah-beyazlı kulübe verilecek tesisin önünde gerçekleştirilen imza törenine Fikret Orman ve Ünal'ın yanı sıra kulübün yönetim kurulu üyeleri ve futbolcular Olcay Şahan, Cenk Gönen ile Kerim Frei Koyunlu katıldı. Törende kısa bir konuşma yapan Fikret Orman, onursal başkan Süleyman Seba'nın ardından ilk kez yeni bir tesisin kulübe kazandırıldığını söyledi. Orman, Kültür Kompleksi ve Spor Tesisi'nin artık Beşiktaş'ın olacağını belirterek, "Burası artık Beşiktaş vadisi oluyor. Bu tesisin yanında Akatlar Spor Kompleksi bulunmakta. Bugün imzaladığımız protokolle birlikte Beşiktaş'a ait Kültür ve Spor Kompleksi olacak" dedi. Tesisin çok güzel bir mimariye sahip olduğunu ifade eden başkan Orman, "Bittiği zaman hepimizin keyif alacağı bir yer olacak. Genel kurula iki sözüm vardı. Biri Avrupa'da öbürü Anadolu yakasında olmak üzere tesis sözüm vardı. Bunun ilk adımını atıyoruz. Bu tesis Süleyman Seba'dan sonra kazanılan ilk tesis olacak. Çilekli ve Fulya Seba döneminde alındı. Bunun bizim zamanımızda olmasından dolayı mutluyuz" ifadelerini kullandı.
Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal ise tesislerin önünde aynı zamanda bisiklet parkuru, yürüyüş alanı, sanatçıların heykelleri ile Kurtuluş Savaşı'nı anlatan bir çalışmanın bulunduğunu vurgulayarak, "3 ay sonra tesis tamamlanmış olacak. Beşiktaş Kulübü burayı bir kuruş ücret ödemeden teslim alacak" diye konuştu.
Törene katılan futbolculardan Olcay Şahan ve Cenk Gönen de tesisin Beşiktaş'a kazandırılmasından dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler. Oyunculardan Olcay Şahan, tesisin Beşiktaş'a hayırlı olmasını dilerken, Cenk Gönen ise kulübün aydınlık yarınları için büyük bir adımın atıldığını dile getirdi. Takımın durumuyla ilgili soruları yanıtlayan Olcay, ikinci sırada oldukları için mutluluk duyduklarını ve matematiksel olarak şampiyonluk şanslarının sürdüğünü söyledi. Cenk Gönen de önlerinde 8 maçın bulunduğunu ve tüm maçları kazanacak güçte olduklarını kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...