Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
15 Haziran 2014 21:04

Beşiktaş'ın efsanesi bayrağın indirilmesine tepki gösterdi

Pascal Nouma, Diyarbakır'da Türk bayrağının indirilmesi olayıyla ilgili, “Bayrak indirme olayı ayıptır” diyerek tepki gösterdi.

Beşiktaş'ın efsanesi bayrağın indirilmesine tepki gösterdi
pascal nouma,bayrak indirilmesi,tepki,diyarbakır,

Babalar Günü nedeniyle Malatyapark AVM'de düzenlenen etkinlik ve imza gününe katılan Pascal Nouma, Diyarbakır'da Türk Bayrağı olayı için Twitter hesabından “Bu ülkede yasıyorsan, ülkeye ve değerlerine saygı” şeklindeki mesajının hatırlatılması üzerine, “Ben Türkiye'yi seviyorum. Ayıp yani. Ben polemik sevmiyorum. Ama o kadar kötü” dedi.“Beşiktaş benim kalbim, ama fark etmez Fenerbahçe, Galatasaray en büyük Türkiye” ifadesini kaydeden Pascal Nouma, ileride Beşiktaş'ta teknik adam olarak görev alıp almayacağıyla ilgili soruya ise, “Bekle, bekle, sakin, sakin, evet lisans bekliyorum. Benim teknik direktörlükle ilgili lisansımı bekliyorum” şeklinde cevap verdi.
Fransa milli takımının dünya kupasındaki durumu ile ilgili bir soruya ise Pascal Nouma, “Fransa fark etmez, ben Türkiye milli takımını istiyorum ama maalesef” şeklinde cevap verdi.Nihat Doğan ile arasındaki kavga konusunda ise Pascal Nouma, “Nihat Doğan aslan, ben kartal. Şimdi o problem bitti” dedi. Pascal Nouma, hayranlarıyla hatıra fotoğraf çektirdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...