Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
28 Ocak 2021 14:33

Beşiktaş'ın gözü Cenk Tosun'da

Forvet hattına takviye yapmak isteyen ve Brezilyalı Hulk'u gündemine alan Beşiktaş'ın, eski golcüsü Cenk Tosun'la ilgilendiği öğrenildi. Bu transfer için Rusya'nın CSKA Moskova ekibi de devrede.

Beşiktaş'ın gözü Cenk Tosun'da
Beşiktaş,Cenk Tosun

Everton'da fazla forma şansı bulamayan ve West Bromwich'in gündemine gelen Cenk Tosun, West Bromwich'in Diagne'yi kadrosuna katmasıyla başka kulüplerin radarına girdi. Rus ekibi CSKA Moskova'nın kadrosuna dahil etmek istediği yıldız golcü için Beşiktaş'ın da devreye girdiği öğrenildi. Forvet konusunda Hulk'u gündemine alan şu ana kadar bu transferde netice elde edemeyen siyah-beyazlılar, eski yıldızı Cenk Tosun'u kadrosuna katmak için görüşmelere başlayacak. Everton'a sezon sonuna kadar kiralık teklifi sunulacak yönetim, bu transferi bir an önce tamamlamak ve Cenk'i Türkiye'ye geri getirmek istiyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...