Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
19 Nisan 2022 16:55 - Güncelleme : 19 Nisan 2022 17:01

Beşiktaş'ın gündemindeki Alexandre Lacazette: Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum

Beşiktaş ile ismi anılan ve Arsenal'in sezon sonunda kontratı bitecek olan Fransız golcüsü Alexandre Lacazette, Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istediğini dile getirdi.

Siyah-beyazlı taraftarlarında yakından ilgilendiği Alexandre Lacazette Fransız basınına konuştu.
Siyah-beyazlı taraftarlarında yakından ilgilendiği Alexandre Lacazette Fransız basınına konuştu.

Beşiktaş’ın gündeminde olan Fransız golcüsü Alexandre Lacazette ile ilgili önemli gelişme yaşandı. Siyah-beyazlı taraftarlarında yakından ilgilendiği Alexandre Lacazette Fransız basınından Canal Plus'a konuştu. Lacazette, tekliflere açık olduğunu ve henüz geleceğine ilişkin net bir karar vermediğini söyledi.

''ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE OYNAMAK İSTİYORUM''

Lacazette, "Birçok kulüple görüşme halindeyim. Tekliflere açığım. Ayrıldığım günden bu yana Lyon ile olan bağlarımı hiç kesmedim. Yılda 1-2 kez sağlık ekibini görmek adına kulübe uğramaya çalışıyorum çünkü çok yakınız. Lyon benim boşta olduğumu öğrendiğinde görüşmek isteyecektir, onları geri çevirecek halim yok. Avrupa'da oynamaya devam etmek istiyorum. Şampiyonlar Ligi'nde oynamayalı uzun zaman oldu ki bunu özlüyorum" ifadelerini kullandı." ifadelerini kullandı.

Lacazette, Olympique Lyon'dan Arsenal'e transfer olmuştu. Bu sezon içerisinde önemli katkılar veren 30 yaşındaki forvet; çıktığı 31 maçta 6 gol, 8 asistlik performans sergiledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...