Tgrt Haber
25 Ağustos 2018 22:37

Beşiktaş'ın transferini açıkladığı Loris Karius İstanbul'a geldi

Beşiktaş'ın video ile transferini açıkladığı Loris Karius İstanbul'a geldi. Beşiktaş'ın sosyal medya üzerinden yaptığı videolu açıklamanın ardından İngiliz ekibi Liverpool'da, Alman kalecinin Siyah-Beyazlı ekibe 2 yıllığına kiralandığını resmi sayfasından duyurdu.

Beşiktaş'ın transferini açıkladığı Loris Karius İstanbul'a geldi
beşiktaş,transfer

Beşiktaş, Liverpool'da forma giyen Alman kaleci Loris Karius transferini videoyla duyurdu. İngiliz ekibi Liverpool ise resmi sayfasından Loris Karius'un 2 yıllığına Beşiktaş'a kiralandığını açıkladı.

 

İstanbul'a geldi
Yeni transfer Loris Karius akşam saatlerinde İstanbul'a geldi.

İlk önce silindi sonra tekrar paylaşıldı
Beşiktaş'ın paylaştığı Karius videosu bilinmeyen bir nedenle twitter hesabından kaldırıldı. Dakikalar sonra video tekrar paylaşıldı.

Beşiktaş, dün Twitter kapak fotoğrafını "Come to Beşiktaş Loris Karius" yapmış ve taraftarlarını heyecanlandırmıştı.
 
LORIS KARIUS KİMDİR?
 
Stuttgart ve Manchester City'nin genç takımlarında oynadıktan sonra 2012'de bonservissiz olarak Mainz'a giden Karius, 2016'da 6,2 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Liverpool'a transfer olmuştu.

 

Loris Karius, geçen sezon Real Madrid'in Liverpool'u 3-1 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi şampiyonu olduğu maçta yediği hatalı gollerle gündem olmuştu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...