Tgrt Haber
Ramazan Vuslat
Ramazan Vuslat
03 Ağustos 2018 04:54

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde bir sonraki tur rakibi belli oldu

UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turu ikinci maçında B36 Torshavn'la karşı karşıya gelen Beşiktaş'ın rakibi belli oldu. B36 Torshavn'ı toplamda 8-0'lık skorla geçen Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Avusturya'nın LASK Linz ekibiyle karşı karşıya gelecek

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde bir sonraki tur rakibi belli oldu
beşiktaş

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunun rövanş mücadelesinde Faroe Adaları'ndan B36 Torshavn'ı konuk etti. 2-0'ın rövanşında rakibine adeta gol olup yağan Siyah-beyazlılar, 74 günlük hasreti sona erdirerek Vodafone Park'ta taraftarı karşısında oynadığı maçı 6-0 kazandı ve toplamda 8-0'lık skorla bir üst tura yükseldi. Siyah-beyazlıların UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda karşılaşacağı rakip de belli oldu.

Avusturya'nın LASK Linz ve Norveç'in Lilleström eşleşmesinin galibiyle mücadele edecek olan Beşiktaş'ın rakibi netleşti. İlk maçı 4-0 kazanan LASK Linz, deplasmanda oynanan rövanş mücadelesini de 2-1 kazandı bir üst tura yükseldi. Beşiktaş UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Avusturya'nın LASK Linz ekibiyle oynayacak. Siyah-beyazlılar rakibiyle ilk maçı 9 Ağustos'ta Vodafone Park'ta rövanşı ise 16 Ağustos'ta Avusturya'da oynayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...