Tgrt Haber
09 Aralık 2021 13:59

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak? Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Önder Karaveli mi olacak?

"Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak, Sergen Yalçın'ın istifasından sonra yerine kim gelecek? Önder Karaveli kimdir, kaç yaşında, nereli? Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Önder Karaveli mi olacak?" soruları gündemde yerini aldı! Siyah beyazlı takımda yaşanan ayrılığın ardından neler olacak, Sergen Yalçın'dan sonra yeni teknik direktör kim olacak? Merak edilenler haberimizde...

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak? Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Önder Karaveli mi olacak?
beşiktaş,istifa,önder karaveli,şenol güneş,sergen yalçın

Beşiktaş'ta yaşanan Sergen Yalçın ayrılığının ardından, gözler yeni teknik direktörün kim olacağına çevrildi. Sergen Yalçın'dan sonra Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü olduğu iddiaları kuvvetlenen Önder Karaveli kimdir,kaç yaşında, nereli, mesleği ne? Önder Karaveli Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü mü olacak? sorularının cevabı araştırışmaya başladı! Beşiktaş son dakika gelişmeleri haberimizde...

"BEŞİKTAŞ'IN YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜ KİM OLACAK?"

Beşiktaş’ta teknik direktörlüğe geçici olarak altyapı antrenörlerinden Önder Karaveli'nin getirileceği netleşti, Beşiktaş'ın Süper Lig’de bu hafta oynayacağı Yukatel Kayserispor maçında takımın başında Önder Karaveli olacak.

Beşiktaş'tan henüz resmi bir açıklama gelmemesi ile birlikte, taraftarlar Beşiktaş'ın ve Türkiye millî futbol takımının eski kaptanı olan Rıza Çalımbay, Şenol Güneş ve Slaven Bilic isimlerinin de yeni teknik direktör olma ihtimalini gündeme getirdi.

ÖNDER KARAVELİ KİMDİR?

26 Mart 1974 tarihinde İstanbul'da dünyaya gelen Önder Karaveli, günümüzde 47 yaşındadır  ve antrenör olarak çalışmaktadır. Eğitim ardından futbolun içinde aktif bir şekilde rol alan Karaveli, yaklaşık 10 yıldır futbol takımlarına direktörlük yapmaktadır. Bir dönem  Azerbaycan Ligi ekiplerinden Karabağ FK’da Koordinatör Yardımcısı görevini üstlenen Önde Karaveli, aynı zamanda, UEFA Pro lisans sahibidir.

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü kim olacak? Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü Önder Karaveli mi olacak?

ÖNDER KARAVELİ'NİN ÇALIŞTIRDIĞI TAKIMLAR

  • Beşiktaş U21 Yardımcı Antrenör - 2013
  • Başakşehir Alt Teknik Direktör - 2016
  • Dardanelspor Teknik Direktör - 2016
  • Kestel Bld GSK Teknik Direktör - 2018
  • Başakşehir U21 Teknik Direktör - 2019
  • Başakşehir U19 Teknik Direktör - 2019
  • Qarabag FK Genel Müdür Yardımcısı - 2021
  • Beşiktaş U19 Teknik Direktör - Devam ediyor

BEŞİKTAŞ'TAN "SERGEN YALÇIN" AÇIKLAMASI!

Beşiktaş, Sergen Yalçın'ın istifasının ardından, teknik direktöre teşekkürünü şu mesaj ile iletti:

"29 Ocak 2020 tarihinden bu güne Profesyonel Futbol Takımımızın teknik direktörlüğü görevini yapan, Sayın Sergen Yalçın ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Görev süresince Profesyonel Futbol Takımımızla Süper Lig ve Türkiye Kupası şampiyonlukları yaşayan hocamız Sergen Yalçın‘a çalışmalarından dolayı teşekkür eder, bundan sonraki hayatında başarılar dileriz."

BEŞİKTAŞ'TA SON DURUM 

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 2021-2022 sezonunda Borussia Dortmund, Ajax ve Sporting Lizbon'la aynı grupta yer alan Beşiktaş, oynadığı 6 maçta 19 gol görürken; kendisi 3 gol atarak mağlup oldu. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...