Tgrt Haber
28 Ocak 2022 15:27

Beşiktaş'ın yıldızı Miralem Pjanic'ten dikkat çeken açıklamalar! 'Burada kalmak isterim'

Beşiktaş'ın Barcelona'dan kiralık transfer ettiği Miralem Pjanic açıklamalarda bulundu. Takımda kalıp kalmayacağı merak edilen oyuncu konuyla ilgili cevap verdi. Pjanic, ailesiyle Türkiye'de mutlu olduğunu kaydetti.

Beşiktaş'ın yıldızı Miralem Pjanic'ten dikkat çeken açıklamalar! 'Burada kalmak isterim'
Miralem Pjanic,Antalya,Beşiktaş,Antalyaspor

Beşiktaş’ın Barcelona’dan kiralık olarak kadrosuna kattığı dünya yıldızı Miralem Pjanic, Antalya kampında önemli açıklamalarda bulundu. A Spor'da canlı yayında konuşan Pjanic, transferine ve futbol kariyerine ilişkin sorulan soruları cevapladı.

Beşiktaş’ta çok mutlu olduğunu vurgulayan Pjanic, "Kendimi iyi hissediyorum. Kolay adapte oluyorum. Şampiyon bir takıma transfer oldum. Lig daha bitmedi. İkinci yarıda daha iyi olacağız." ifadelerini kullandı.

'KOLAYCA İKNA OLDUM'

Transferinin çok hızlı geliştiğini kaydeden yıldız oyuncu,  ‘’Son günlerdi zaten. O dönem Barcelona'da Koeman vardı. Mutsuzdum ve oynamak istiyordum. Beşiktaş, benimle temasa geçti ve transferim için herkes elinden geleni yaptı. Kolayca ikna oldum. Aklımda bir şüphe yoktu." dedi.

Orta saha oyuncusu Pjanic, "Saha içerisinden daha farklı bir hayatım var, ben daha normal bir Miralem gibi yaşıyorum. Bir profesyonelim ama aile çok önemli. Biz idmanlarımızı sabah saatlerinde yapıyoruz, sonrasında ailemle ilgileniyorum. 3 günde 1 maçlar oynuyoruz ama onlarla olduğum her anı güzel geçirmek istiyorum. Hayattan beklentim normal bir insan gibi dışarı çıkabilmek, restorana gitmek. Şehir gerçekten çok güzel, burada olmaktan ben ve ailem mutluyuz." dedi.

'SİNİRLİ HALİMİ GÖRMEK İSTEMİYORUM'

Pjanic, "İyilik yaparken görünürsem rahat edemem. Allah bana ihtiyaç sahibi insanlara yardım etme fırsatı veriyor. Bu güzel bir hissiyat. İçimden gelen bir şey. Konuşulmasını tercih etmiyorum. Saha içerisinde sinirli biriyim. Herkesle konuşurum, oyuncularla, hakemlerle. O sinirli halimi görmemek için maçlarımı da tekrar izlemiyorum." şeklinde konuştu.

'KALMAK İSTERİM'

Sezon sonunda takımda kalıp kalmayacağı merak edilen Pjanic konuyla ilgili soruya, "Ailem de, ben de mutluyuz. Barcelona ile 2 yıllık sözleşmem var. Burayla 1 yıllık sözleşmem var. Geleceğe dair neler konuşulduğunu bilmiyorum. Bunları konuşmak için de erken. Gelecekte neler olur bilemem ama Beşiktaş'ın oyuncusu olmak beni mutlu ediyor. Eğer iş kalmak kalmamak boyutuna gelirse ben Beşiktaş'ta kalmak isterim." dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...