Tgrt Haber
08 Aralık 2014 17:16

Beşiktaş'ta Demba Ba depremi

Trabzonspor maçında sakatlanan Beşiktaşlı Demba Ba'nın ayak parmağında kırık ya da çatlak olabileceği öğrenildi. Kontrolleri süren Senegalli futbolcunun durumunun bu akşam netleşmesi bekleniyor. Sonuçlar kötü olursa, Ba yaklaşık 20 gün sahalardan uzak kalacak.

Beşiktaş'ta Demba Ba depremi
trabzonspor, beşiktaş, demba ba,

Trabzonspor'u 3-0 yenen Beşiktaş'a, süper golcüsü Demba Ba'dan kötü haber geldi. Konya'da oynanan Trabzonspor karşılaşmasının ilk yarısında sakatlanan Senegalli futbolcunun ayak parmağındaki sakatlığın ciddi olduğu öğrenildi. Devre arasında oyundan çıkmak zorunda kalan Demba Ba'nın ayağında kırık ya da çatlak olabileceği belirtildi. Senegalli futbolcunun durumu, Beşiktaş Kulübü doktorlarının yapacağı kontroller ve film çekimleri sonucunda netleşecek. Sakatlık, tahmin edilenden daha ciddi olduğu taktirde Demba Ba, yaklaşık 20 gün sahalardan uzak kalacak. Son olarak Trabzonspor maçında da bir gol atan Ba, bu sezon oynadığı 18 resmi maçta 16 gol attı, 2 asist yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...