Tgrt Haber
10 Ocak 2022 10:57

Beşiktaş'ta Emirhan İlkhan’dan alkışlanacak hareket! Gökhan Gönül hakeme ‘sor’ demişti

Çaykur Rizespor ile 2-2 berabere kalan Beşiktaş’ta genç oyuncu Emirhan İlkhan konuşuluyor. Maçta attığı şık golle büyük övgü alan Emirhan İlkhan Çaykur Rizespor futbolcusu Gökhan Gönül ile bir diyaloğa girdi. Taca çıkan topun kendisinden çıktığını söyleyen İlkhan büyük alkış aldı.

Beşiktaş'ta Emirhan İlkhan’dan alkışlanacak hareket! Gökhan Gönül hakeme ‘sor’ demişti
Beşiktaş,Emirhan İlkhan,Gökhan Gönül

Süper Lig'in 20. haftasında Çaykur Rizespor ile Beşiktaş’ın 2-2 berabere kaldığı maç haftaya damgasını vurdu. Maç boyunca Beşiktaş’ın genç yeteneği Emirhan İlkhan’ın performansı dikkat çekti.

SÜPER LİG'DE İLK KEZ SAHNE ALDI

Beşiktaş'ta koronavirüs vaka sayısının çok olması sebebiyle kadro kurmakta zorluk yaşanırken 17 yaşındaki Emirhan İlkhan, Süper Kupa maçından sonra bir kez daha forma şansı buldu. Beşiktaşın U19 oyuncusu Emirhan İlkhan, kariyerindeki ilk profesyonel deneyimini Turkcell Süper Kupa maçında yaşamıştı. 17 yaşındaki Emirhan, ilk kez bir Süper Lig maçında forma giydi.

PENALTI YAPTIRDI

Karşılaşmaya 11'de başlayan Emirhan, 24. dakikada Beşiktaş'ın kazandığı penaltı pozisyonunun içinde yer aldı. Fabricio, genç oyuncuyu savunurken topa elle müdahale etti ve hakem Alper Ulusoy beyaz noktayı gösterdi. Mücadelenin 60. dakikasında sahneye çıkan Emirhan İlkhan attığı golle takımını öne geçirdi. 

ALIŞLANACAK HAREKET

Maçın 40. dakikasında ise Emirhan İlkhan'dan alkışlanacak bir hareket geldi. Emirhan ile Gökhan Gönül'ün mücadelesinin ardından top taca çıktı. Hakem Alper Ulusoy, taç atışını Beşiktaş lehine verirken Gökhan Gönül ısrarla hakeme, 'Sor, sor, sor' ifadeleriyle çıkıştı.

Genç futbolcu da topun kendisinden çıktığını söyledi ve Alper Ulusoy kararını değiştirdi. Bu olayın ardından Gökhan Gönül de Emirhan'ı sarılarak tebrik etti.

‘ÇOK BOŞ GOLLER YEDİK’

Maç sonu açıklamalarda bulunan Emirhan İlhan, "Elimden geleni yaptım, yaptık. Çok boş 2 gol yedik. Bizim kontrolümüzde olan bir oyunu yediğimiz saçmasapan 2 golle bitirdik. Çok üzgünüz. Üzgünüm yapacak bir şey yok. İyi oynamak yetmiyor. Önemli olan kazanmak" şeklinde konuştu.

Beşiktaş'ta Emirhan İlkhan’dan alkışlanacak hareket! Gökhan Gönül hakeme ‘sor’ demişti

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...