Tgrt Haber
09 Mart 2016 19:23

Beşiktaş'ta Gökhan Töre antrenmana katılmadı

Beşiktaş, deplasmanda Çaykur Rizespor'la yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

Beşiktaş'ta Gökhan Töre antrenmana katılmadı
beşiktaş, gökhan töre,

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında 12 Mart Cumartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor'la yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde basına açık gerçekleştirilen ve 1,5 saati aşkın süren antrenman öncesinde teknik direktör Şenol Güneş, oyuncularıyla saha ortasında kısa bir toplantı yaptı.

Eskişehirspor'la oynanan karşılaşmada ilk 11'de forma giyen futbolcular, pas organizasyonlarının ardından kanatlardan ortalarla gol çalışmasıyla idmanı tamamlarken, diğer oyuncular ise şut çalışmalarının ardından yarı alanda taktik ağırlıklı çift kale maç oynadı.

Antrenman sırasında futbolcuların neşeli tavırları dikkati çekti.

Bu arada idmanın tamamlanmasının ardından Şenol Güneş, futbolculardan Tolgay Arslan ile Kerim Frei'a özel şut çalışması yaptırdı.

Siyah-beyazlı ekipte sakatlığı bulunan ve tedavilerini yaptıran futbolculardan Gökhan Töre antrenmana katılmazken, Ricardo Quaresma ise bir süre fizyoterapist eşliğinde koştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...