Tgrt Haber
18 Haziran 2014 19:38

Beşiktaş'ta görev dağılımları belli oldu

Beşiktaş yönetiminde uzun zamandır düşünülen yeni görev dağılımı bugün yapılan yönetim kurulu toplantısında belli oldu.

Beşiktaş'ta görev dağılımları belli oldu
Beşiktaş,futbol,komite,siyah,beyaz,Ahmet_Nur_Çebi,şube,Ahmet_Ürkmezgil,genel_sekreter,Fikret_Orman,Ahmet_Kavalcı,Mete_Vardar,kombine,passolig Beşiktaşta,görev,dağılımı,yapıldı,

Futbol komitesinin kaldırıldığı Siyah-beyazlı yönetimde ikinci başkan Ahmet Nur Çebi, futbol şubesinin başına tek yetkili olarak geçerken, Ahmet Ürkmezgil genel sekreterliğe getirildi.  Metin Albayrak basın sözcüsü olurken, sayman üyeliğe Melih Sami Esen seçildi. Futbol A takımı sorumluluğundan ayrılan Ahmet Kavalcı'nın ise asbaşkanlığa getirileceği öğrenildi. Başkan Fikret Orman, toplantıya katılmayan yönetim kurulu üyeleri Ahmet Kavalcı, Mete Vardar ve Erdal Torunoğulları ile ayrıca görüştükten sonra tam görev dağılımı şekillendirilerek yarın açıklanacak.
KOMBİNELERE PASSOLİG ERTELEMESİ
Bu hafta satışa çıkacağı açıklanan yeni sezon kombinelerine Passolig engeli çıktı. Kombineler ile ilgili kulüp tarafından uygulanacak indirim ve ayrıcalıklar konusunda Passolig'in yeterli altyapısının olmamasından dolayı kombine satışlarının 25 Haziran'da satışa çıkartılacağı açıklandı. Yeni sezon kombinelerinin satışı, yapımı devam eden Vodafone Arena'da kurulacak stantlardan yapılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...